diumenge, 30 de novembre del 2008

AÇÒ HO CONTES I NO S'HO CREUEN

No sabem si haureu llegit les darreres entrades del blog de GA on es transcriuen les respostes donades per Sa Majestat a les preguntes que els feren en el ple del mes de juliol (vergonyós que responga al cap de tres mesos), però si no ho haveu fet, per favor, lleguiu-les perquè no tenen desperdici: és lo més absurd, surrealista i destrellatat que s'ha escrit mai. I es que és incomprensible el que allí es diu, un xiquet de cinc anys, per no dir de tres, no s'expressa tan malament com Sa Majestat. A més a més, faltes d'ortografia hi han a cabaços, i això que escriu en castellá que es suposa que el domina més perquè és la llengua en la què va estudiar, encara que ens està demostrant que molt poc; n'estem segurs que el seu fill menut no en fa tantes. Dóna vergonya aliena llegir eixe text que haurà escrit en cinc minuts, sense parar-se un moment a repassar-ho. Però clar, si no sap més, més no se li pot exigir al pobre. S'imagineu que haja escrit alguna cosa, siga la que siga, i l'haja enviada a algun organisme oficial? Quan el funcionari de torn o el càrrec que siga ho llisca, què pensarà de Sa Majestat? En quin lloc deixarà Ador? Recordem que fa un temps GA es queixava perquè Sa Majestat els va contestar unes preguntes en un full sense la signatura d'ell i el membret de l'Ajuntament, res, i ells demanaven un poc més de respecte. No és més falta de respecte açò si cap? Estes respostes són un despreci, no només a l'oposición que ja sabem com la tracta, sinó a tot el poble en ple. Estos escrits estan ratllant l'analfabetisme funcional de la persona que guia els destins del poble, com diria Franco.
És tasca nostra demanar que se'ns tracte amb respecte, i és intolerable que la persona que ocupa el càrrec més alt del poble tinga tan poca cultura.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

El veure a este personatge cap a baix en recorda a un rei anomenat Felip V que passà a la història com un rei absolutista que va conquerir militarment les terres valencianes, va eliminar els furs i els drets dels valencians.
Caldria estudiar el paralelisme amb l'alcalde que ens lleva dia a dia a les persones d'Ador el dret democratic de poder pendre decicions,expresar-nos,opinar i ser lliures per a fer en les nostres propietats allò que cregam mes convenient.
Per tant la fotografia de juanvi es deuria de posar en el museu del poble cap a baix, igual que en Xativa es troba la fotografia de Felip V.

Algepsers ha dit...

Estimat comentariste, has definit perfectament el per què hem posat la fotografia de Sa Majestat Juanvi I cap per avall.

Anònim ha dit...

ohhhhhhhhhhhhhhh, em meravelle. quina cultura més vasta. no ens em haviem adonat. ohhhh. ohhhhh. ohhhhh. gràcies, gràcies per la vostra informació.
vaja pandilla de pedants que esteu fets. Hitler també va fer seua la història i interpretava a Nietzsche com li donava la gana. Crec que el cas de Felip V és prou diferent del cas Joanvi i fer aquest tipus de comparacions, d'una pedanteria...

Anònim ha dit...

Mira este amb quines ve ara. Diuen que la història sol repertir-se, i per desgràcia ací al poble ho estem patint en les nostres carns. Pot ser tu estigues en el bàndol apropiat i no hages notat res.
A més, jo preferisc que em diguen que soc un pedant a que soc un analfabet. ´
Que no t'agarra vergonya de tindre un alcalde que no sap llegir en l'any 2008 després de Crist?

Anònim ha dit...

No havera existit Franco sense franquistes ni Hitler sense nazis ni Juanvi sense el que parla de pedanteria.

Anònim ha dit...

Que no t´agarra vergonya de tildar sempre d´analfabet a Juanvi? Posiblement no guanyarà mai el nobel de literatura ni descobrirà la vacuna contra el càncer. Eixos logros te´ls deixarem a tu, sabudet. A la gent d´ador no els agraden les persones que són tannnnnnn listes, millor dit, que van de listos per la vida. Un poquet d´humiltat no vindria mal.
Posiblement la familia de Juanvi no li ha pogut pagar uns estudis com a tu. Ell no ha tingut les coses tan fàcils com tu. Però mira, ell mana i tu no. Estarà ahí el quid de la qüestió??

Anònim ha dit...

On tens el problema en el cap en la llengua o en el dit , te costa molt acabar la oh.

Anònim ha dit...

Oohhhhhhhh, aahhhhhhhhh, ja, ja i ja. Que jo sàpiga, ningú ha tildat a Juanvi d'analfabet, simplement se li compara, i qui hauria de tindre vergonya d'escriure com escriu és ell. No fa falta ser cap lumbrera per a fer bé les coses, jo l'únic que demane és un poc més de cultura bàsica, de no fer el ridícul ostentant un càrrec com el què ostenta. I tu demanes humilitat? Has conegut tu una persona més lista, més sabuda i més humil que Valentin? Si Juanvi no fora un manipulador i un mangarrufer, no hauria guanyat les passades eleccions. Aleshores sí que tindriem un alcalde amb molts premis guanyats, sabut i humil, molt humil. No hem faces riure amb que la família de Juanvi no li ha pogut pagar els estudism, això no t'ho creus tu ni bufat. Per si no ho saps, Juanvi va anar a l'institut, això vol dir que tenia expectatives de seguir estudiant, aleshores recolzat per la seua família; com no li anava bé l'institut, per raons òbvies, va anar a estudiar a una acadèmia privada, fins i tot, si tens interés et puc dir el nom i l'any que va estudiar-hi, on hi havia que pagar per estudiar, aleshores, la seua família sí podia pagar-li els estudis, però per raons més que òbvies ja, s'ho va deixar.
Que ell mana i jo no és evident, però el quid de la qüestió no està ahí, el quid de la qüestió està en si mana de forma honrada i honesta.

Anònim ha dit...

Que gust dona entrar en esta pàgina i llegir comentaris com el teu que parlen de la honradesa i honestedat i que diuen les coses per el seu nom.
A mi també m'havera agradat tindre un alcalde com Valentín, en les qualitas que tots sabem que té.
Sé que molts problemes per els que estem passant moltes persones del poble s'haurien acabat.
Però una cosa es clara la gent que vota a juanvi es igual que ell.

Anònim ha dit...

A Eixe que diu lo de que no li han pogut pagar uns estudis...una bona merda perquè ni ha una cosa que es diu educació pública que es GRATUITA!! i en les universitats existeixen les beques que es donen als millors alumnes i que damunt tenen dificultats econòmiques, SABUT si no té estudis es perquè era un negat en els estudis però ha sabut estar en el lloc adequt per a que el nomenaren alcalde, es qüestió de sort, la resta es història

Anònim ha dit...

També és questió de sort guanyar una i altra vegada? una i altra vegada? una i altra vegada? una i altra vegada? Contesta Sabut

Algepsers ha dit...

Si tu sapieres com guanya, no parlaries així. Ací et dic, alt i clar que Sa Majestat el Rei-Alcalde fa trampes per a guanyar les eleccions.
Contestat estàs.

Anònim ha dit...

Algepsers deixa algun dia de fer tan d´algeps i ves al jutjat a denunciar a Sa Majestat per frau a les el.leccions. Supose que quan parles així és perquè tindràs moltes proves...o no? igual tens por de perdre el juí, precedents ja han hagut.

Anònim ha dit...

I tu no contestes a lo que se et planteja en referència als estudis, on se t´ha cagat la cara dues vegades una algepsers i l´altra el comentarista que ha aclarit lo de l´acadèmia privada on estudià Juanvi...

Anònim ha dit...

Mel de romer Algepsers. Si t´arriba alguna citació judicial que no t´extrany massa. Ho dic pel teu últim comentari. Ja el tenim molta gent guardaet, pel que puga passar en el futur. Una cosa és suposar, imaginar, fabular i altra molt diferent afirmar. Supose que tindràs moltes proves. Així podràs dormir tranquil.

Anònim ha dit...

Ell sap molt be com guanya.
Li tindra que donar Juanvi un tros de carabassa.

Algepsers ha dit...

No et pots ni imaginar lo bé que dormim totes les nits. Pot ser qui no dorga amb la conciència tan tranquila siga ell.

J.B. ha dit...

I te'n diguem una altra. Este poble està CAGAT de por. Sa Majestat s'ha sabut manejar molt bé creant fidelitats posant les mans baix de les parts nobles, per si algú vol pixar massa alt apretar. Però de vegades el que costa és trencar el primer ou. Una vegada es trenca eixe, la gent se n'adona de que eixe és el camí i comencen a trencar-ne més. I si no al temps. Tot és qüestió de trencar el primer ou. A veure qui el trenca.
I tu: t'has mirat bé els baixos?

Anònim ha dit...

A tu et pareix be que tingam precedents de juis i enfrentaments en l'acaldia per fer esta les coses mal fetes?.
Ves a Almoines i Beniarjó,alli ningú ha estat mai clavat en juis i denuncies, tot s'arregla a bones, amb dialec perque tenen uns bons alcaldes. Es una pena que en Ador, no vixcam tots en armonia, pau i tranquilitat, respectant les idees que puga tindre cadascú.
El que no es normal,un poble com Ador, de 1.400 habitants que tingam denuncies i juis. Que vol dir eixò?. Que la persona que mana servix per a crear conflictes i no per a resoldres que seria també la seua faena, però aci, és ell el causant de eixos pleits.
Tambe es deveres que hi han precedents d'alcaldes que han caigut i altres que estan a punt de caure per els abusos que fan.
A tots es tocarà el torn.

Anònim ha dit...

La gent com eixe/a que deia que Juanvi no es podia pagar els estudis, o lo de que si no hi havien proves per a afirmar que guanya les eleccions fent trampes, són una part del "perquè" de tenir un alcalde com Juanvi guanyant una vegada i una altra les eleccions.

És vergonyós. Em pregunte que diran quan, algun dia, es descobrisca la realitat i TOTS vegen la vertadera cara de Sa Majestat.

"Abans es pilla a un mentirós que a un coixo."

Anònim ha dit...

A veure si Sa Majestat va a per llana i ix trasquilat.

Anònim ha dit...

"Abans es pilla a un mentiròs que a un coixo". Pues tas lluit amic. Trobe que porteu perseguint al coixo 24 anys. Home, algun dia guanyareu, va tranquils.

Anònim ha dit...

No crec que Juanvi vaja a juí perquè sí. Alguna raó important deu haver. Investiga. No crec que el jutge li done la raó a Juanvi perquè sí. Les sentències són molt clares, firmes i serioses, curiosament a favor de Juanvi. El jutge també és un acòlit, cegat per la llum de Sa Majestat? Investiga.

Anònim ha dit...

Els guanye o els perga, ell va als juis perquè no té capacitat per a fer les coses ben fetes i evitar-los. Hi han coses que no tenen justificació les guanyes o les pergues. Te justificació la guerra civil espanyola la guanyes o la pergues?
He investigat i també hi han sentències clares, firmes i serioses que ha perdut Juanvi.
Hi han pobles que no en tenen cap ni a favor ni en contra del alcalde
No ens podria passar eixò a nosaltres?.
Si ell pagara de la seua butxaca els pleits, que els paguem el poble dels nostres impostos,no ens portaria a juis ni perquè sí ni perquè no. Si li costara els mateixos diners que es costa a les persones que es defenen de les seues barrabassades no estariem en conflictes.
Et puc asegurar que algunes persones callen i no entren en conflictes perquè saben que es cotarà molts diners que no tenen.
SOLS VOLEM JUSTICIA I DEMOCRÀCIA DINS DEL POBLE IGUAL QUE EN ELS
ALTRES POBLES.
I de la carabassa que en dius?.
Per què serà que tota la Safor el coneix?.