dimarts, 24 de maig del 2011

EL REI HA MORT

No anem a fer llenya del arbre caigut, seria massa fàcil. El disgust que tindrà ja és prou càstig. Ell s’ho ha buscat. Quan més alt puja ú, més gran és el bac.

L’objectiu està complit. Sa Majestat ja no és ningú. No ho ha sigut mai, una altra cosa és que ell es creguera un Déu en el seu Olimp particular, un rei en el seu regne fet a mida, un senyor feudal en el seu feu fantàstic, un cacic amo i senyor del poble. Un mal alcalde.

D’ací a molts anys, qui sap, a algú se li ocorrerà escriure un nou llibre sobre la història d’Ador. Quan arribe a este període, ja no podrà dir lo gran que va ser Sa Majestat Juanvi I l’Empastrador, perquè quan busque informació sobre el què va passar a este temps, trobarà moltes fonts on buscar-la, no només als pamflets que ens han repartit. Tant ací, com al blog de Gent d’Ador, i també, com no, al de Navesa la Murtera, veuran que no era tot de color de rosa. I això, això, sí que li fotrà a Sa Majestat.

No sabem si continuarem amb esta aventura o ja hi ha prou. Els fets, el que passe d’ara endavant determinarà el nostre futur. De moment, adéu.

El rei ha mort, ¡visca l’alcalde!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

visca!!!!

Anònim ha dit...

eeeeeee... abans quan moria un rei, no el cremaven...?

Anònim ha dit...

Trobe que no acabareu la feina tant fàcilment... ara Gent d'Ador començarà a traure merda i esperem que vosaltres seguiu ahí per informar a la gent. Encara patirem a l'Empastrador molt de temps, per desgràcia! Visca l'alcalde i la democràcia!

Anònim ha dit...

Españoles: El Rei ha muerto.

Anònim ha dit...

HAS DESAPAREGUT O ESTAS PRENEN-TE UNA COCA-COLA

Algepsers ha dit...

En realitat estem en temps de reflexió. Pensant què fer, si continuar o si deixar-ho estar. De moment, qualsevol dia d'estos publiquem una coseta.
Gràcies per l'interés.

Anònim ha dit...

Per favor que algú diga alguna cosa del DVD conmemoratiu de la visita de la mare de Deu dels desemparats!

A ma casa hi ha una còpia i la meua sorpresa va ser quan l'altre dia vaig anar a vore el video per a recordar el emotiu cap de setmana de setembre i en vore el video vaig plorar però no per l'emoció de vore a la geperudeta!

Com una persona que hauria de ser responsable, es gasta els nostres diners que ens costen tant de suar, en un DVD que conmemora com va viure Juanvi i la seva familia eixe cap de setmana??! Ah, i molt de passada, apareix gent del poble! Fins i tot hi existeix un moment que talla a l'alcaldessa de palma!

Es molt fort i que ho paguem nosaltres encara més! Denuncie aquest acte de irresponsabilitat!! estic indignat! menys mal que aixó no tornarà a passar, espere!

I el que em sembla més fort, que fins a aquest moment, no havia escoltat dir res a ningú sobre eixe DVD! Una vergonya!

Algepsers ha dit...

No hem vist eixe dvd, però venint del personatge que és, no ens estranya gens el què dius.

Anònim ha dit...

ja no necessites escriure rres, ara d´apanyen, fins que d´expropien algo, aleshores tornaras a parlar.

Anònim ha dit...

Eres de la llei del profit cocacolero