dimecres, 15 d’abril del 2015

Ni fu ni fa

No, no hem mort, per desgràcia d’algú. De totes formes ja ho hem dit quasi tot, sempre queda alguna cosa per contar, però pot ser ara no siga el moment.
Del Rei-Alcalde Destronat per la gràcia de les urnes no en paga la pena parlar-ne molt més. Eixe home està acabat com a alcalde d’Ador. Està cremat, desahuciat. El seu temps ja s’ha acabat. Ara només li queda penar el mal que ha fet, la penitència de la Democràcia que tan mal va tractar.
En estos moments no sé si es presentarà de nou a les eleccions o no. I la veritat és que no ens importa un pito, encara que creguem que sí que es tornarà a presentar tot i ser un impresentable. I si ho fa, crec que el bac encara serà molt més gran que el de les eleccions passades. La gent ja està farta d’ell. El què no sé és com, si de veritat es presenta, hi puga haver gent que li faça costat i forme part de la seua llista. A estos els considerarem uns irresponsables i irreflexius. I espere que, si perden, siguen molt més valents en la seua tasca de fer oposició i la facen de veritat, no de mentiretes com ha sigut esta legislatura; i a demés, que a mitjan legislatura no es queden en casa com han fet la meitat de regidors del innombrable. Encara que, ben vist, per a què havien d’anar si, al cap i a la fi, tot he feia Ell.
Lo dit: que faça el que vullga. Com que no té vergonya, encara que perda continuarà lluitant pel que considera que és seu, perquè ja no sap ni pot fer altra cosa.

Ens dóna llàstima.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com hi ha una pàgina per ahí que va de molt transparent, però que només publica el que li convé, i com que açò no m’ho han publicat, però la nota que els vaig enviar recriminant-los que no ho havien publicat, els molt cínics, a veure si vosaltres ho publiqueu, gràcies.

Sense ànim de minusvalorar a ningú ni d’ofendre cap persona, m’agradaria comparar les dues llistes que es presenten a les eleccions municipals.
En un principi vull dir que tindre estudis no és garantia de solvència i de fer millor les coses. Però entre tu i jo: ajuda molt, collons.

Llista del PP:
—El primer, com a molt, té el graduat escolar. Després va estudiar en una acadèmia privada en Gandia y ni va acabar el primer curs. A partir d’ahí, a treballar a la terra (treball molt digne) i a ca Jesús dels Abonos. Fins que va guanyar les eleccions a alcalde i s’ha passat vint-i-cuatre anys visquent del cuento. Fi del currículum.
—La segona: mestra.
—La tercera: mestra.
—La quarta: graduada social.
—La sexta: mestra.
—El quinze: mestre.
Fi de la llista.

Llista de Gent d’Ador:
—El primer: mestre.
—El segon: Arquitecte tècnic.
—El tercer: Llicenciat en dret i advocat.
—El quart: Llicenciada en Belles arts i professora.
—La sèptima: Llicenciada en Llengua catalana i professora.
—L’once: mestre.
—El dotze: Llicenciada en anglés.
—El tretze: graduat social.
—El catorze: mestre.

Vist lo vist: Busque, compare, y si encuentra algo mejor, VÓTELO.

Anònim ha dit...

Sí, ja sabràs que es presenta novament. Pot ser el PP d'Ador no té gent on triar, o està esperant a les noves generacions. Esperem que més preparats i més democràtics que els actuals.
Després de 28 anys en política, quina cosa diferent voldran fer-nos creure que van a fer si entren?
I a més sembla mentida que vagen tants mestres en la llista, només per pegar la cabotà si arriben a governar. A l'escola es consensua tot; paraula que desconeix Juanvi.
Quan ha governat, ha segut "dueño y señor, de la fulla la llimera i de la flor del taronger".
Encara que es fa el tonto quan vas a parlar amb ell i per costum diu: "d'això no en se res"