diumenge, 30 de gener del 2011

LA CULPA LA TE GENT D'ADOR

Sa Majestat, Juanvi I l'Empastrador, porta sis legislatures al capdavant de l'Ajuntament d'Ador. En cada una d'estes legislatures s'ha comprat un cotxe diferent. Fem un poc de memòria: quan va entrar per primera vegada tenia, si no recordem mal, un Ford Orion 1.6i; a la següent legislatura es va comprar el mateix cotxe, però a gasoil; a continuació es comprà un Fiat Tempra, també a gasoil; després un Peugeot 406; en l'anterior legislatura a esta en la que estem, un Peugeot 607, cotxe que ha mantingut en esta darrera legislatura (encara que ha comprat un cotxe per al fill o la dona, un Peugeot 207). I si no s'ha comprat un cotxe nou, (encara millor que l'anterior, si es fixeu, cada vegada el cotxe és de més categoria), ha sigut per culpa de Gent d'Ador, d'eixos que no durarien ni una rosada. Si s'haguera complit la seua profecia, i s'hagueren dissolt com una gota de cassalla dins l'aigua, hui ja tindria un cotxe nou, un cotxe que la gran majoria del poble no ens podem comprar perquè, per desgràcia per a nosaltres, no ens van les coses tan bé com a ell, i anem fent-lo durar i durar i durar, com les piles Duracell, si no volem anar a peu. En canvi Ell, en vint-i-cuatre anys s'ha comprat ¡sis cotxes! ¿Com no ha de voler continuar sent alcalde? Si tenim la desgràcia de que torne a guanyar les properes eleccions, veureu com, abans que acabe este any, es canvia el cotxe (i més veient els que estan comprant-se els seus adlàters, va a ser ell menys?) . I no serà un Opel Corsa.

10 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Algepsers ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Algepsers ha dit...

Sí, però estos almenys tenen un treball on es guanyen diners. De totes formes ací no estem acusant ningú de que s'haja enriquit il·lícitament en l'ajuntament d'Ador, no som tan imbècils; si férem això aniriem automàticament al jutjat. Una altra cosa és que tinguérem proves de que això es fera, que tampoc les tenim, aleshores, per això no acusem.
Ací només constatem el que hi ha, i fem memòria del que hi ha hagut, res més. Després, que cadascú interprete com vullga i pense el que vullga, això és lliure.

Anònim ha dit...

Dons moltes de les teues entrades, per molt poc acusadores i honrades que siguen, donen peu a certes interpretacions, i vos podrien tildar d'incitar a elles

Algepsers ha dit...

Interpretar forma part de la llibertat de cadascú. Tots som susceptibles d'enganyar-nos a l'hora d'interpretar el que un altre ha dit. Quantes vegades has sentit l'expressió: no volia dir això; o: no havia entés el que volies dir?

Anònim ha dit...

El que està molt clar és que de treballar no es fa ningú ric. Jo porte més de 30 anys treballant i no puc comprar-me cap dels cotxassos que s'anomenen al comentari. Si s'han fet rics o no mentre han estat a l'ajuntament, no seré jo qui ho diga, però és molta coincidència. A Ador ens coneixem tots i, exepte una família, ben coneguda per tots, la resta provenim de famílies humils.

Anònim ha dit...

Per això mateixa em sorpren tant que le gent treballadora, que tota la vida han anat al jornal, que moltes vegades han rebut garrot per ser d'esquerres, ara es camvien la jaqueta i voten a les dretes. La meua àvia, en glòria estiga, deia "només pepito la senyoreta té dret a ser de dretes, els demés tots treballadors hauríem de ser d'esquerres, i ara va i els que van cremar els sants, ara els veneren". Indignant...I no esborreu el comentari només per fer referència a una persona va

Algepsers ha dit...

A este poble, el que ha passat des de temps immemorials, és confondre la religió amb la política. Si creus en Déu i vas a missa, per collons has de ser de dretes, com si els d'esquerres no cregueren en Déu. I això, que Sa Majestat ho sap molt bé, ho ha sabut aprofitar i s'ha aprofitat personalment.

Anònim ha dit...

Anònim..., quan una "persona" realitza una acusació com la teua del 07/02/2011,disfressada d'opinió i amb ànim de difamar, cal informar-se del patrimonio familiar i personal del subjecte a analitzar, després sumar i restar i..., si els comptes quadren, callar. Segurament has deixat moltes més propietats patrimonials meues o dels meus pares per la qual cosa no tinc cap inconvenient en fer-te una relació completa de les mateixes, evidentment davant del jutjat i si els comptes quadren tindràs moltes explicacions que donar. Per altra part, ofendre darrere d’un anònim és molt simple, molt covard i segurament diu molt de la persona que realitzar aquestes acusacions. Durant vuit anys com a Regidor de Cultura i Educació a l’Ajuntament d’Ador, mai he cobrat una Comissió de Govern, mai he cobrat una dieta, mai he cobrat una comissió i si que he intentat treballar per un poble on he viscut durant una etapa de la meua vida. Les meues asseverancions són clarament demostrables, cal anar a l’Ajuntament i recabar informació, la teua “opinió” deuries demostrar-la i amb les pertinents probes, anar i donar part a les autoritats corresponents. Jo si que tinc noms i cognoms, VICENTE M. CONEJERO PIQUERES, amb D.N.I. 20.778.135 – G, mai he tingut por a res ni a ningú i la conciència ha estat sempre molt tranquil.la en la meua persona. Et conteste no per mi, persones com tu que donen opinions escudades darrere d’un simple anònim no em mereixen cap consideració, ho faig per que tinc fills i aquestes ofenses els poden perjudicar greument. Una persona, un home, una dona o qualsevol ésser té noms i cognoms per a respondre per allò que diu, segurament aquell que no els té i intenta OFENDRE PER QUE SEMPRE ALGUNA COSA QUEDA simplement té com tret característic un adjectiu, el de COVARD.
Ratifique el meu nom i cognoms: Vicente M. Conejero Piqueres D.N.I. nº 20.778.135 – G
Sempre a la teua disposició.
P.D.: Anònim, deuries saber que altres com tu han intentat difamar-me i la resposta i posteriors aclaracions les han donat al JUTJAT. Pregunta i t’informaran.

Primer i últim comentari, no et mereixes més temps ni més protagonisme.

Anònim ha dit...

Es increible, per menys hi ha gent als jutjats. A aquest ajuntament hi ha gent que s'ha aprofitat comprant terres que sabia que anaven a construint, perque ells mateix van obrir els carrers, i després les han venudes a empreses molt properes a ells. Serà per això que han pogut canviar tant de cotxes?.