dimarts, 11 de novembre del 2008

HORARIS DEL MUSEUET

Ens pareix lamentable que l'horari d'apertura del museuet d'Ador siga de sis a huit de la vesprada de ¡dilluns a divendres! I els dissabtes i diumenges? Se suposa que quan més temps té la gent per fer este tipus d'activitats, la de visitar un museu, és el fi de setmana. Aleshores el més aconsellable seria obrir el museuet eixos dies. Però mira tu per on, eixos dies roman tancat. Així com vol Sa Majestat que la gent de fora visite el seu regne? Lo complicat d'un museu no és el fer-lo, sinó el mantindre'l, l'aconseguir que tinga el major nombre de visites. Però en este regne la manca de previsió és norma. Primer l'obrim i després ja veurem com el mantenim sense un duro. Així ens va. I prepareu-se que amb la piscina coberta passarà el mateix, però multiplicat per cent.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Però no vam quedar que ens assabentariem millor de les coses abans de parlar (recorda allò del concurs, que no era concurs, per a la portada del llibre de festes). A la pàgina web de l'ajuntament hi ha un telèfon per a concertar cita prèvia, i de segur que es pot concertar per als dissabtes i diumenges. A més a més, la coselleria sols obliga que els museu declarats com a colecció museogràfica (el cas d'Ador) òbriguen un dia a la setmana. Podria dir-te més coses però espere que les endevines tú. Per cert, en aquestos moments hi ha una expo de pintura, que no està gens malament. Ja has anat???

Anònim ha dit...

Però, quina piscina coberta? Encara penseu que això serà realitat algun dia? I la veritat és que més val que no ho siga, perquè com tu dius es inmantenible per a un poble com Ador. Inclós pagant la contribució que paguem! IMPOSIBLE! Si s'arriba a fer té que ser el desastre més gran de l'història, aigua sempre freda, vestidors xicotets i això que encara no hem posat taquilles, piscina xicoteta per a cursets i nadadors per lliure, aigua bruta "segur" "ja ho està en estiu"...UN DESASTRE! JA PARLAREM EN UN FUTUR!

Anònim ha dit...

bla, bla i bla. Molt de parlar i criticar però al final què? com diria Julito, la vida sigue igual. Estic desencantat en el grup de la oposició perquè no passen mai a la acció. Moltes bones paraules però ahí està sa Majestat, més fresc que una lletuga. Perquè no ens manifestem? perquè no fem vindre a la premsa^? perquè no fem més ruido? que tots sàpiguen el q passa al poble. Doncs això no s´aconsegueix en parole parole parole. Esteu decebent a molta gent, sigau conscients. Si tot va així el meu futur vot serà en blanc. Salutacions d´un desencantat.

Anònim ha dit...

Estic molt d´acord en el tercer comentarista. Parlem molt, ho arreglem tot desde la nostra casa, però de ahí no passem. Tenim que passar a la acció definitivament, que tota la safor sàpiga el q passa al poble i s´ha de fer ruido, que vinga la premsa. Si convoqueu manifestacions jo seré el primer a acudir i sé que molta gent també. Si no és així el meu vot lamentablement tambe serà en blanc.

Anònim ha dit...

Jo també sóc del que està una mica desencantat en el paper de la oposició. Crec que posen al descobert moltes injusticies de l´actual equip de govern però poc més. Estem on estàvem fa 4 anys i on segurament estarem d´ací 3 anys. I el que és més trist en tota la raó, perquè si no movilitzem a la gent, si no fem algo més que parlar baixet, criticant com les ueles, no arribarem mai a ningún port. I en aquest panorama jo també votaria en blanc per dos raons: govern roin i oposició apàtica.

Anònim ha dit...

O mos espavilem o al clot una atra volta, i ja van...Tenim que menejarmos, fer ruido i sense por a ningú, que ja sabem que estos demanden, però no fer res es de cobards. Jo sé que molta gent aniria a manifestar-se perol en mà. Sols teniu que convocarmos i allí estarem. Va a vore si es veritat i mos trau anal 9 en la portada del telediari.

J.B. ha dit...

Al primer comentarista m'agradari dir-li que la pàgina de l'Ajuntament és una verdadera... fíca-li el que vullgues. O siga que per a visitar el museuet en cap de setmana, s'ha de concertar prèviament la visita, com si fóra el metge, i si ú es posa malalt de repent? O més bé, i si venen uns amics el fi de setmana sense tindre-ho previst, què fem? Evidentment els tindrem que qualificar de maleducats per haver-se presentat sense avisar, perquè no amb eixa actitut no podran veure la huitena meravella del món: el museuet d'Ador. I menys mal que la Conselleria només exigeix obrir un dia a la setmana, pitjor seria que no n'obligara cap. De segur que la nosta octava meravella obriria a les onze i mitja els dies de ple.
Als demés estem amb vosaltres. L'oposició ens ha decebut. Qui recorda la darrera actuació de l'oposició? Sí està molt bé el blog, però, és suficient? Si no s'espabilen acabaran malament. Però el que sí que tenim clar és que no votarem en blanc les pròximes eleccions. Pedeu estar segurs, tant, com que vosaltres tampoc ho fareu.

Anònim ha dit...

Tant que dieu de menejar-se perquè no vo smenejeu vosaltres que no esteu en el gruoppolític opositor i mostreu el que es coneix com a iniciativa ciutadana?molt de dir que no es meneja l'oposició però...vosaltres vos menejeu?vos fa falta l'oposició per a que se vos meneje?molt de criticar però desgraciadament ningú fa res, quan dic ningú es ningú:oposició i els valents que farden que votaran en blanc!!

Anònim ha dit...

Pues a este ritme no és que no vote en blanc,és que ni hem moleste en anar a votar. Si la oposició actúa de la mateixa manera quan governe, és a dir, sense fer ni brot, millor men vaig al bancal a fer cavallons. Va una miqueta d´espenta amics.

Algepsers ha dit...

Si l'oposició no ens convoca, és molt difícil, sense cap organització, muntar una manifestació. A demés, una manifestació, per a què? Està clar que GA està pràcticament desapareguda, però hui per hui són els únics que tenen el poder de congregar a tots aquells súbdits rebels del poble. A veure si des d'ací, si hi ha gent que ens recolze, moguem el cotarro.
I tu, últim comentariste, no et desmoralitzes tant home, que tots som necessaris per a derrocar a Sa Majestat.

Anònim ha dit...

Pues això és lo que vullc, que ens aglutinen millor, que ens organitzem millor i aixi tindrem força. I la oposició deu liderar aquest moviment ciutadà, no jo que no tinc ningún poder. Si ells ens convoquen segur q va molta gent. Crec que no costa res provar. Aixina recuperarem la il.lusió i el vot per supost que no serà en blanc.
PD: no sé que vol dir eixe que diu "els que farden de votar en blanc". Tens ganes de guerra xaval? Només faltava que ens enfrontarem entre nosaltres, vergoñós.

Anònim ha dit...

Lo de votar en blanc sona com a una amenaça, en plan de dir "si no feu algo vos votare en blanc!!!" en ves de pegar-li canya a l´oposició animeu-los perquè els pobres ja fan prou i amb el tracte que tenen de l´ajuntament massa i tot fan, per cert, eixe de la guerra, eres tu el que la vol ja que fas referència a la paraula "guerra" jo no l´he dita per a res però si la vols, t´assegure que la pedries

Anònim ha dit...

mira com tremole guerrero mio! que presuntuós m´ha eixit el meu xic, no vegues tantes películes de Rambo que està afectante al cervejo, xaval!

Anònim ha dit...

L´únic prepotent i l´únic que pareix que veu pelis de Rambor eres tú ja que ¿qui és el primer en usar la paraula guerra? ¿i la paraula xaval de forma despectiva? L´únic que he fet és aplicar el "pa xulo tu xulo jo" cosa que per lo vist no et senta molt bé perquè se et nota alterat/ada, una tileta i a dormir que sempre ve bé vinga.

Tant de criticar als de l´oposició jo pregunte: ho faríeu millor vosaltres? això de votar en blanc facilitarà la victòria de Juanvi i que augmente la seua majoria a l´ajuntament, sigeu productius i deixeu de criticar a l´oposició, massa fan amb els pocs recursos que tenen i si sou tant moguts, presenteu un nou partit a les eleccions de 2011

Anònim ha dit...

Ganes de que guanye Juanvi ninguna, però s´espera algo més de la oposició i no ens ho donen. Sols volia fer una crítica constructiva, animar a la gent a menejar-se un poc més, però bé, ho deixaré estar perquè vec que les crítiques no s´accepten massa bé. Vinga, que tot continue igual de fantàstic.

Anònim ha dit...

Però a veure, açò que és? Molt de dir, que si ens hem de menejar, manifestar-nos, que si convoqueu-nos...i tot açò, per què no ho fem nosaltres? Què no som el poble? Per què no ens agrupem nosaltres mateixa, i deixem de criticar l'oposició, que fan el que poden? Així no anem bé, hauriem de deixar de queixar-nos i intentar ajudar en tot el possible, i en l'impossible també. I això de votar en blanc, entra dins d'açò. A qui penseu que perjudica votar en blanc, sinó a nosaltres mateixa? No volem que se'n vaja Juanvi? Deixant-li la feina als demés, criticant-la i damunt, fent amenaces absurdes, no anem a cap lloc. Pensem bé les coses abans de dir-les o de fer-les. I deixem de barallar-nos entre nosaltres, que això alegrarà a Sa Majestat i li facilitarà la feina, i no crec que això siga una cosa profitosa.