divendres, 25 de juliol del 2008

NO SOM DE GENT D'ADOR

Ja fa temps que ens hem adonat, i aprofitem l'extens comentari que fa Àguila en l'entrada anterior per a deixar clara una cosa.
Este blog és totalment independent; de tots. És a dir: nosaltres no tenim res a veure amb Gent d'Ador. Pot ser que coincidim en un aspecte: que Juanvi isca de l'alcaldia, però en res més. I direm més, tenim igual quin partit governe en l'Ajuntament, tant si és el PP, com el PSOE, com el Bloc, Gent d'Ador, Esquerra Republicana o la Falange. Ens fotem d'això, sempre i quan qui governe siga una persona competent.
Amb açò volem dir que considerem a Juanvi un incompetent per a desenvolupar la tasca que li ha encomanat el poble, en el sentit de què la seua manera de governar està molt llunyana de lo que seria desitjable en una democràcia moderna. N'estem segurs que en França o Gran Bretanya, faria anys que estaria fora de l'alcaldia, però clar, açò són pomes d'una altra panera, açò és Espanya i així ens va.
Valentín ens anuncien que ha dimitit, és una llàstima, però suposem que darrere hi hauran persones capaces de tirar el carro endavant. Si Juanvi dimitira també considerem que en el PP hi haurien persones capaces de traure el carro. Evidentment, la seua mà dreta deuria anar darrere d'ell; però ahí està Rosa Carmen, una dona totalment vàlida, faenera, responsable i implicada, l'única pega que li veiem és que puga estar massa influenciada per Sa Majestat que té la mà massa llarga. I com no, i per què no, Antonio Juan. Algú vol jugar-se una paella que si es presentara ell de cap de llista del PP arrasaria?
Ja diem: no tenim res a veure amb Gent d'Ador, i no voldríem amb lo que s'escriu ací perjudicar-los en lo més mínim. Ells que facen el que creguen, que nosaltres tenim el nostre propi criteri.
Així és que Àguila i companyia, assumim tota la responsabilitat de lo que ací es diu; nosaltres "De la Murtera a Ador" i ningú més.

Una altra cosa: Pot ser no se'ns entenguera bé quan criticarem l'anada al Gran Prix. Nosaltres ni la posem ni la traguem, és més, donem l'enhorabona a tots els participants i a tot el poble en general i ens alegrem enormement de l'èxit del poble i participarem en eixa alegria general; però no ens enganyem, Sa Majestat no treballa debades, no és cap germaneta de la caritat. I d'açò ja ne'm dit prou.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta molt be que hajau fet aquesta aclaració perquè els PePeros no fan més que dir que al Blog de Gent d'Ador havien criticat el Grand Prix "dels collons", "jo també m'alegre de que hajen guanyat però estic més que farta del Grand Prix". Per cert que faran amb els 30.000 €?, baixaran a parts proporcionals la contribució a tota la gent del poble? Podrieu presentar un llistat d'idees en aquest blog per a que sa majestat ho tinga més fàcil a l'hora de decidir, jo ja vos he deixat la meua idea. Adeu.

Anònim ha dit...

M’agrada la vostra idea de desvincular-vos de tota formació política perquè això li dóna categoria al blog. Un blog que conta amb els millors articles baix el meu punt de vista (articles que ja voldrien alguns per al seu…), els més ben argumentats i també els més coherents. Endavant que ho esteu fent molt bé.
Dit açò a mi també m’agradaria respondre-li al senyor águila al voltant de tot el que va dir relatiu al Grand Prix. En principi a mi em pareix que Juanvi no és de cap manera un alcalde emprenedor. Un alcalde emprenedor és aquell que busca el desenvolupament raonable del seu poble, no aquell que ens ompli tot el terme de PAI’s. Un alcalde emprenedor no es dedicaria a fer obres faraòniques tals com l’inútil poliesportiu (construït amb dubtoses segones intencions), o la piscina coberta (impròpia d’un poble tan xicotet com Ador i el manteniment de la qual es va demostrar al seu dia al blog de GA que era completament inviable). Un alcalde emprenedor no enfronta families senceres del poble arrel de la puta política, un alcalde emprenedor no fa els xanxullos que va fer al cens electoral donant lloc a uns resultats de les eleccions que ni tan sols quadraven (recordeu els articles apareguts al blog de GA), un alcalde emprenedor no destrossaria mai la muntanya del Collao per a fer una urbanització, un alcalde emprenedor no deixaria mai de banda l’oposició tal i com ho fa sa Majestat negant-los un local digne de reunió i donant-los la documentació dels plenaris dues hores abans dels mateixos per poder estudiar-la (a banda de celebrar els plenaris a hores intempestives). I tot això tenint en compte que l’oposició representa la meitat del poble. No senyor; les persones emprenedores es caracteritzen per buscar el bé comú i no sols el d’uns quants, per tenir il.lusió en portar projectes beneficiosos per a la seua empresa endavant (ja voràs que guai quan tingam tot el terme ple de formigó…), i sobretot pel respecte al contrari, respecte que sa Majestat ha perdut fa molt de temps. Juanvi no està mai damunt de les coses bones per a Ador. Sempre posa per davant els seus interessos personals i els de la gent afí a ell. Ara resulta que per portar-nos al Grand Prix Juanvi és un alcalde emprenedor i que mira pel seu poble. Ja!
D’altra banda defensar també la postura de totes les persones que no estan d’acord amb la participació al Grand Prix. Sóc orengo de tota la vida i pense que ha sigut un ridícul molt gran anar a un programa de segona classe, espanyolista, fastigós i coent. Quina vergonya, el nom del teu poble al costat del de Natalia la de OT… Per cert, pensa rendir comptes amb el poble del que farà amb els diners del premi o passarà igual que ocorre amb les subvencions i altres diners que rep l’ajuntament d’Ador? Farà el que li donarà la gana, per supost.
Ara es dedicarà a complaure’s i a fardar que han guanyat el Grand Prix, i els seus fans tan contents. A ells els importa un pepino l’autèntica realitat del poble. Ens ho refregarà a tots pel morro a base de pantalles gegants. Li hauran de posar una cadira reforçada perquè en tot lo vanidós que és no hi cabrà.
Ale, ale continueu alçant-li el rabo que això és el que ell necessita!
P.D: Personalment no m’agraden les persones que des d’aquest blog es proposaren com a possible successors de Juanvi. Un poc de sang nova no els vindria mal, que tants anys estant en contacte amb el poder…

Algepsers ha dit...

Moltes gràcies per les vostres paraules i pels vostres comentaris.
Segons diuen pel poble, els diners del Gran Prix, els dedicaran a fer un repetidor de TDT per a veure la tele. Quina cara més gran. Portem tota la vida veient malament la tele i tenim que esperar a guanyar un programa per a fer una antena. I si no hagueren guanyat? No haguerem pogut ni vore el programa en el què han participat.

Anònim ha dit...

Senyor alcalde: quien siembra odio recoge adversidades.

Anònim ha dit...

Per favor Algepsers, fes una crítica al llibret de la setmana cultural d'Ador "patrocinada i finançada per l'Ajuntament d'Ador".
1-L'entrada de moros i cristians és una entrada no una baixada.
2-Les festes de moros i cristians no formen part de la setmana cultural ni estan finançades per l'Ajuntament, no! estan pagades per cadascun dels festers, de la butxaca de cadascú.
3-Als festers de moros i cristians els dic que facen el favor de traure els actes de la setmana de festes, no es doneu compte que estem plenant-li a ell les festes? Les festes entan mortes!!! i ací estem els ignorants de turno per a sol.lucionar-ho!!!

Algepsers ha dit...

N'estem completament d'acord amb tu. Nosaltres també som de l'opinió de que les festes de moros i cristians deurien d'anar fora de les festes, en el mes de juliol per exemple, agarrant el relleu a la festa de Sant Cristòfor.
En quan al llibre de la setmana cultural encara no l'hem vist.

Anònim ha dit...

No sou de Gent d'Ador, però se suposa que sou d'Ador i he comprovat que al vostre bloc, amb la sana idea de millorar les coses del poble feu tot tipus de comentaris i denuncies.
Com per la meua edat ja tinc colesterol, el metge m'ha recomanat que camine.
L'altre dia vaig decidir canviar la meua ruta i vaig enfilar pel barri per enterar-me que estan fent per aquella part del poble. La vista cap el mar és preciosa i com que era enjorn, el llevant fresquet m'ajudava en la meua caminada.
No sé si heu passat per allí però la muntanya la estan destrossant. Esperem que quan tot acabe canvie d'aspecte.
Després vaig enfilar cap a l'ermita i la meua sorpresa va ser topar-me amb un FEMER: restes d'obres inacabades, mobles vells, cudols, brossa per tot el carrer que sembla que estan fent, però que està parat...
I el principi del carrer? Dos embuts! Un per anar cap a la plaça i l'altre per continuar cap a l'ermita.
Com es pot fer una obra nova i fer-se tant mal?
Sempre s'ha dit que la primera casa, la que hi ha junt a l'olivaret,abans d'obrar-la era un solar, tenia un retiro aprovat, crec que es diu en les normes subsidiàries, i que no es pot donar permís d'obra precisament per això, i el corral d'enfront també. Però pel que es veu, ahí no s'han aplicat les normes, o la legalitat, com vulgueu.
Les persones podem passar, però i els cotxes que entren al carrer pel barri? Ara bé, una solució seria impedir el transit de cotxes.
Estic segur que aquell dia, en compte de baixar-me el colesterol,
em va pujar també la tensió. Així que he decidit dir-ho perquè aquesta ruta no és aconsellable.
Podrien fer-se algunes fotos denuncies que són molt il·lustratives; ja sabeu allò de "Val més una ..." i publicar-les.

Algepsers ha dit...

Al poble estan fent-se tantes barrabassades que es necessitaria un blog només per publicar totes les fotografies de lo que no es fa, o no es fa bé. Vinga, animeuvos i a veure si algú ho fa.

Anònim ha dit...

Estis d'acord amb la vostra idea de governar , pero una cosa si tan esquerres sou no critiqueu a la gent q no tingau proves , ja que la terra es lliure