divendres, 6 de juny del 2008

CONCURS MANIPULAT

De pedra ens hem quedat este mig dia quan hem sentit el ban: "Tots aquells xiquets de tres a dotze anys que vullguen participar en el concurs de dibuix per a la portada del llibre de festes que porte el dibuix a l'Ajuntament". Més o menys era així el que dia. Però pareix ser que en l'Ajuntament no se n'adonen que vivim en un poble dividit, on la gent cada vegada recela més de tot el que ve de l'ajuntament, justament per coses com estes. I es que la gent ja està farta de que entre quatre s'ho guisen i entre cinc s'ho mengen.
Nosaltres considerem que tot concurs, siga de lo que siga, deu tindre unes bases; i ja que tenim un tècnic de cultura, que se suposa que d'això entendrà molt i no volem dubtar-ho, poc costava haver-les fet, i en el ban haver afegit: "qui vullga participar podrà passar per l'Ajuntament a arreplegar les bases". Perquè ara imagineu-vos que qui guanye el concurs siga el fill de l'alcalde, o el fill de Conejero, per exemple, que poden guanyar com qualsevol altre xiquet, les xarradisses pel poble anirien de cantó en cantó amb tota la raó del món, i tot per no haver fet bé les coses des de'l principi, com sempre. Evidentment les bases deurien contindre que els dibuixos es faran en un sobre tancat per preservar l'anonimat del concursant, qui formarà el jurat... i així no alçar suspicàcies.
Si no rectifiquen, ja sabem qui formarà el jurat (algú es juga una paella a què és el mateix que va jutjar les candidates a l'escoleta?) i quasi segur de qui guanyarà.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

sabieu que vos ha eixit competencia?

Anònim ha dit...

Com van a posar bases per al concurs? Això seria fer les coses correctament i l'ajuntament d'açò no en vol saber res. Tot al contrari, com més embolicades i més arreu es facen aquestes millor. D'altra banda, quina és la funció del tècnic de cultura en aquest ajuntament? Me lo expliquen! Elegir les pel.lícules de la setmana cultural i organitzar el campionat de futbet? O açò últim és competència de la regidoria d'esports? Perquè crec que no cal cap màster per redactar les bases d'un concurs de dibuix infantil. O si?
Per concloure, què pinta ara aquest concurs? Però si hi ha moltissimes coses per posar a la portada del llibre de festes! La pedra del poliesportiu, la muntanya desfeta que han deixat al Collao, les senyals inservibles que han posat per tot arreu del poble i un llarg etc. que ja conegueu. És que el fotògraf oficial del poble (gran col.laborador de l'alcalde) no ha trobat cap inspiració en aquestos preciosos motius?

Anònim ha dit...

tens tota la raó i jo encara diria més. Li demanaria al gran ZP que ens deixara al seu comité de savis (sí eixe comité que ha aconseguit q la economia vaja tan be) per a jutjar els dibuixos dels xiquets, no us pareix? o també demanaria a la ONU una remesa d´observaors internacionals per a evitar els xanxullets. va estudiao-ho algepser, que a tu açó de l´estudi el va

Algepsers ha dit...

-Sí ja ens em assabentat.
-Està clar que tindre un tècnic de cultura per a un poble com Ador a temps total és una autèntica barbaritat, i ara volen fer-lo funcionari, allà ells. El que no comprenem és que tinguem un tècnic de cultura i que el poble continue siguent tant ignorant.
-Per què vols demanar-li a Zp el que ja tenim ací? Els que manen saben tant que desprecien a l'oposició fins el punt de ningunejar-la. No et pareix un despilfarri? A més a més, és preferible que no vinga ningú de l'ONU no siga que et pillen a tu en un xanxullet, i ja saps...

Anònim ha dit...

Concurs? Però,qui ha dit que es un concurs? se les inventeu al vol. el ban no ha dit res d'un concurs. Enguany s'encarrega del llibre de festes els festers de l'Aurora i estan demanant a tots els xiquets que vulguen fer un dibuix sobre les festes quels facen per a posar-los al llibre. Cal assabentar-se bé de les coses abans de parlar. Agarre-ho com un consell.

Algepsers ha dit...

En el ban es va dir clarament que el dibuix es posaria a la portada del llibre, aleshores se n'ha de triar un. De totes formes, gràcies per la informació.

Anònim ha dit...

I si el que volen fer es un collage a la portada i va més d'un dibuix, i si qui tria el o els dibuixos son els o les festeres de l'aurora,i si els dibuixos van dins o fora del llibre de festes, i si resulta que l'ajuntament no té res a veure amb esta suposada selecció, i si... No et dones o doneu compte de que feu una montanya d'un gra de sorra? Assesoreu-vos abans de parlar, que les coses poden ser de mil formes diferents i no podeu aplicar sentències sense haver fet un jui abans.

Algepsers ha dit...

I si s'informa bé des d'el primer moment... De segur que no hi haurien suspicàcies, perquè per desgràcia, l'experiència ens diu que sempre ixen els mateixos.
De totes formes ens pareix bona la iniciativa de l'Aurora.

Anònim ha dit...

diuen que rectificar és de savis. Per què no ho feu, ja que com bé ha dit l'anònim 4t i el 5é no existeix cap concurs. Tot el que heu dit en l'escrit CONCURS MANIPULAT es fals, no? m'agradaria saber-ho. gràcies.

Algepsers ha dit...

Creguem que en l'últim comentari ho deixem prou clar, però si insiteixes, rectifiquem.

Anònim ha dit...

Home, no quedava molt clar, però si tu ho dius... Tanmateix, no estaria mal que dita rectificació apareguera a la pàgina d'inici ja que el text "concurs manipulat" encara està ahí diguent coses falses. Com deia Lincoln, no es pot enganyar a tots tot el temps.