dimecres, 25 de març del 2009

OPOSICIÓ DE CULTURA

Com tot el que fa este ajuntament està envoltat d'una certa polèmica, no anava a ser menys la convocatòria d'una plaça de funcionari de cultura, perquè si realment no és una decisió polèmica, almenys sí que provoca certes suspicàcies. Independentment del lloc a cobrir, ací o on siga, sempre es partix de la base que la plaça ja està donada, i en este cas seria l'actual tècnic de cultura, David, qui estarà en el punt de mira de tot el poble perquè va començar a treballar ací al poble contractat per Sa Majestat el nostre alcalde-rei. Al llarg d'estos darrers mesos hem llegit algunes crítiques a la seua gestió al cap de les tasques culturals; evidentment, després d'uns quants anys treballant, és clar que haja fet algunes coses mal, o que la gent haguera esperat que les haguera fet d'una altra manera. Però en general ací pensem que la seua tasca ha sigut positiva i que ha fet moltes coses útils per la cultura del poble. Evidentment sempre es pot fer més, i possiblement un canvi en l'ajuntament haguera dut també un canvi en la política cultural del poble, de segur que a millor, encara que haguera seguit ell al capdavant de la gestió cultural.
Pel tema que ens ocupa, creguem que si David es presenta a l'oposició la guanyarà de totes totes. No anem a dir ací que està feta perquè la guanye ell, perquè no entenem de tot això, però llegint detalladament les bases, és clar que ell té moltíssimes més possibilitats de guanyar-la que un altre. I és que hi ha una base que farà arrere a molta gent que tinga la intenció de fer l'oposició, i és la base quarta on diu que per a inscriures s'ha d'abonar 125 €, quasi res. Això va a limitar molt les inscripcions perquè ningú no va a voler tirar al fem 125 € si va en desconfiança, a més a més dels temps que corren.
Una altra cosa que ens crida l'atenció és el temari, on molts temes estan relacionats en la cultura i la política cultural d'Ador. Suposem que eixe temari es podrà arreplegar a l'Ajuntament, perquè sinó, a veure on s'informa l'opositor. Hi ha un tema que és per a pixar-se de riure, el tema 9: Fórmules associatives dels municipis per a la prestació de servicis: per això Ador forma part de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.
En fi, les especulacions són inevitables. Només desitgem que es faça tot amb transparència i que guanye el més capacitat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes!
Açó es una poca vergonya pero per a que parlar, perque lo que fa sa majestad per a la resta de la gent amb sang blau estará ben fet.
El fet de que es pose com a preu 125 per a poder accedir a la oposició hem sembla un poc exagerat, no obstant no ens tenim el perque alterar, ja que va a relació dels impostos cuasi leonins que paguem en este poble.
A mes jo hem preguntaría si el tal David realment pagará els 125 € o per ser un personatje de la cort d'honor no ho pagará o li se restituirá al passar la xorrada de l'oposició. De tota manera m'agradaria felicitar-lo per que gracies a aquestes oposicions estará per seculam seculorum a el magnific ajuntament d'Ador.

Algepsers ha dit...

Comentaris com el teu és el que ha provocat el malgovern de Sa Majestat l'alcalde-rei d'Ador al llarg de dues dècades. Ho ha fet tan mal que qualsevol cosa que faça alçarà suspicàcies justificades entre la gent del poble. Evidentment que 125 € és una barbaritat per a poder presentar-se a una oposició ací en el poble, on no deu cabre l'esperit recaudatori en un assumpte com este,però la piscina s'ha de pagar. De totes formes, pensem que David està lliure de tota culpa. Ell fa el que se li mana, i prou.