dissabte, 20 de març del 2010

REBEL·LIÓ

Van passant els dies i el poliesportiu continua tancat. I tot per què? Doncs molt clar, perquè Sa Majestat està més interessat en els seus interessos (particulars) electorals que en el benestar dels nostres xiquets. Sinó, imagineu-vos què passaria si, abans de reinaugurar-lo, entraren els xiquets a jugar: ho embrutarien tot i possiblement trencarien alguna cosa; així, el dia que vinguera el sr. Rus i companyia, s'embrutarien les seus cares i embetumades sabates amb el fang dels nostres xiquets, i clar, això, Sa Majestat no ho pot consentir, no vaja a perdre punts. A cada vegada està més clar que els nostres xiquets estan patint la mala planificació d'un individu que no té ni idea d'organitzar i planificar els assumptes de l'ajuntament, ¡i porta vint-i-tres anys! Tenim el que ens mereixem.
Però diuen que fer el que fan no és pecat. Aleshores, proposem el següent: així com, una altra Majestat, Sa Altesa Reial Esperanza Aguirre ha demanat una rebel·lió contra la pujada de l'IVA, nosaltres també demanem una rebel·lió contra el tancament del poliesportiu. Des d'ací cridem que ¡ja està bé! Volem gaudir de les instal·lacions, que ens han costat cent vint-i-cuatre milions de pessetes, que ja fa tres anys que estan fetes i que no encara apenes si hem pogut xafar. Demanen, exigim que s'obriguen ja i sinó, convoquem a tot els xiquets, a tot el poble, que es manifesten a Sa Majestat, que li diguen la poca vergonya que té, i que òbriga les instal·lacions ja, que ell no és qui per mantidre això, que ja fa mesos que està acabat, tancat. Quina excusa pot donar? Que està esperant que estiga la piscina acabada per a en el mateix paquet inaugurar-ho tot? I per la seua supèrbia i vanitat tenim que fastidiar-nos? Rebel·lem-nos tots, ja està bé!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En este poble no hi han collons per a rebel.lar-se, ni tan sols per a fer li un forat a la valla, com abans, i entrar. Vivim en un poble de cagats, per això este tio porta tants anys manant.

Anònim ha dit...

estaria be manifestar-se davant l'ajuntament,la veritat es que si que hi ha por,no entenc a la gent,es hora de fer fora aquest personatge!!!!!!!!!!!!demane a gent d'ador que comvoque una manifestacio davant l'ajuntament x a que obriguen ja les instalacions