dimarts, 5 d’abril del 2011

IRREGULARITATS AL CENS ELECTORAL

Ja veníem advertint-ho fa un temps, i ara s'ha confirmat: a la residència-psiquiàtric hi han sospites de que s'han empadronat irregularment les persones que allí estan vivint. Açò ve publicat hui al periòdic Las Provincias; baix teniu els enllaços per millor informar-vos.
A nosaltres ens agradaria saber quin interés pot tindre una persona que va a estar una temporada ingressada en una residència com diuen al periòdic, però que és un psiquiàtric, per censar-se al poble. Si hi haguera d'estar uns anys, encara seria comprensible, però, uns mesos? I a una persona amb les facultats mentals minvades, què collons li importa qui serà l'alcalde del poble on està la residència on ell viurà eventualment una temporada?
Seria molt trist, a més d'un frau, que unes persones que no tenen res a veure en el poble, tingueren en les seues mans el futur d'Ador.
Primer apareixem al Gürtel, ara hi han sospites d'irregularitats al cens. En quin poble vivim? O millor dit: què ha fet al seu poble Sa Majestat durant estos anys?

El censo electoral sospecha del aumento del padrón en Ador.

El INE detecta irregularidades en el censo de 19 municipios.


No t'oblides de votar a la nostra enquesta.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

si aço es veritat, no em pareix gens bé, i jo confie o confiaba en l'alcalde

Anònim ha dit...

jo tambe era votant i pensava votarli, ara totes estes coses y les del tema del Gurtel man fet canbiar de opinió y he decidit no anar a votar ja que l´ultim que faria seria votar a Gent d´Ador.

Anònim ha dit...

I TU ANONIM, PERQUÈ NO DONAR-LI LA POSSIBILITAT A GENT D'ADOR DE PODER GOVERNAR? TAN MAL S'HAN PORTAT AMB TU? NO CREUS QUE ÉS HORA QUE HI HAJA UN CANVI AL NOSTRE AJUNTAMENT?? JO CREC QUE JA ÉS HORA, JA!

Anònim ha dit...

I ara que, a vosatros vos ha tocat la loteria, rojos ateos? Ara es feu la ma i saguanteu. Igual que no guanyareu les eleccions, no heu guanyat en la loteria

Algepsers ha dit...

I tu que saps si ens ha tocat la loteria? Et penses tu que els ha tocat a tots els que van a missa. Jo en conec un quants que van tots els diumenges i no han rascat ni un duro. I si tan adiví eres, em podries dir la combinació guanyadora de la Primitiva del dijous?

Anònim ha dit...

la veritat es que ja que van a misa els tindria que haver tocat,o no?

Anònim ha dit...

jajajaja a mi la del EUROMILLON que hi ha mes gran BOTE!!!!!!
rojos ateos? o vore si no vas al cel...

Anònim ha dit...

Per cert este blog es millor que el de navesa, no posen mai els meus comentaris (sense insults eh!) però clar si critiques a orenguita.
ai mare.

Anònim ha dit...

A la persona del comentari dels "rojos ateos". Sóc roja i atea amb molt d'orgull, i m'alegre molt de la gent a la que li ha tocat la loteria i segur, seguríssim que sóc més bona persona que tu que et consideres una cristiana de dretes, i t'alegres de que no m'haja tocat la loteria...

Anònim ha dit...

Pero anem a vore!!!!!
Tu jues per que eres devota o per a que et toque???
aixo no te trellat, que pasa que si li toca a Sant Josep els festers del cristo son idiotes?
Per cert sóc del PP i ateo (del PP, no de Juanvi, que quede clar)

Anònim ha dit...

HI HA MOLTA GENT I CADA VEGADA MES QUE SON DEL PP PERÒ NO DE SA MAJJ NI DEL SEU SEQUITO