divendres, 23 de maig del 2008

HOLA

Este blog només té un sentit d'existència, només té un objectiu. Este blog té data de caducitat. El dia en el qual l'objectiu d'este blog s'haja per fi acomplit, no tindrà raó de ser i en eixe moment es pararà.
Este blog és totalment independent. No és deu a ningú. A ningú pensem fer-li cap favor, ni favors de ningú desitgem. No pensem comprometren's amb ningú, només amb el nostre objectiu. Més enllà ens té igual el que passe.
Per no tindre, no tenim compromís ni amb els nostres possibles lectors. Escriurem el que ens done la gana, com ens done la gana i quan ens done la real gana.
Respecte en tindrem el que calga, ni més ni menys. No és d'educació de lo que ací tractarem. Si algú vol vindre, serà ben rebut. Tots excepte un, un que esperem que no acudixca, però que seguent com és va a ser inevitable.
Açò és tot, de moment.
Hem dit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

EN TOT EL ROTLLO EIXE DEL GRAN PRIX, TINC QUE DIR UNA ALTRA COSA. DES DE FA VORA UNS QUINZE DIES HI HA PROU GENT DEL POBLE QUE SAP QUIN ES EL XIQUET QUE HA D'EIXIR A PARLAR EN EL GRAN PRIX. PERÒ QUINA VA SER LA MEUA SORPRESA QUE L'ALTRE DIA( FARÀ UNS 4-5 DIES) EM VAIG ENTERAR QUE HAVIEN FET UN KASTING (perdoneu però no se com s'escriu)PER TRIAR-LO.
JO NO SÉ ENCARA EL NOM OFICIAL D'AQUEST XIQUET, PERÒ SI HAN TRIAT A AQUELL QUE MOLTS JA SABIEN, HO FAREM PÚBLIC, VOS EL COMUNICAREM I A PARTIR D'HI PODEM FER UN FORUM SOBRE: PER QUÉ HA SEGUT TRIAT D'AVANTMÀ AQUEST XIQUET?, QUIN SERÀ EL FAVOR QUE ESTARÀ LA FAMILIA CONDEMNADA A CUMPLIR DE PER VIDA...