dimecres, 28 de maig del 2008

NOSALTRES NO ANEM AL GRAN PRIX

L'altre dia ens quedarem flipats quan a les huit de la vesprada sentirem que pels altaveus del poble feien un ban per anunciar a la gent del poble que s'apuntara per acudir a un programa de televisió, el Gran Prix. Ni més ni menys que a les huit de la vesprada: hora punta, "prime time", quan resulta que ací no s'anuncien ni els plens. Quina poca vergonya.
A més a més, l'afan de protagonisme d'este alcalde no té llímits. No anem a entrar en que si el programeta està devaluat o té un èxit que ja el voldria per a si "Operación Triunfo", personalment ens pareix un programa avorrit, estúpid i destrellatat, a més de sagnant per al bon gust i per a les arques de la Televisió Espanyola a la que mantenim entre tots. Allà el qui vullga anar a fer el ridícul. Lo realment important d'este assumpte és que Sa Majestat el Sr. Alcalde, eixirà en primer pla i per la Primera de Televisió Espanyola ni més ni menys; no sabem si cabrà en la pantalla d'ample que es farà. Això és el que li agrada a ell, figurar, eixir en la tele, parlar en la ràdio i en la premsa, ¿què seria d'un polític sense els mitjans de comunicació? I este home té l'ego tan gran que no mira per ningú, només per ell: per a ell només existix ell, ell i ell. Per això arrastrarà al poble a fer el segon ridícul més gran de la història, el primer ja el feren allà per l'any 1988 ó 89 quan van acudir al programa de Monleon, encara em pose roja quan ho recorde: "què bé, ja tenim vidrio", bonica anècdota (lo únic bo d'aquell programa) que quedarà en la memòria col.lectiva del poble.
Des d'ací fem una crida a tot el poble per que no entre a col.laborar farcint la vanitat d'este home. Que vagen els que li voten si volen, ells s'ho guanyen a pols, els demés a casa, que és on millor s'està, a passar vergonya davant la tele; i si no són prou, que lloguen, igual que han fet en l'escoleta, que de fora també hi han qui estan disposats a créixer al costat de Sa Majestat.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

home!!! no sabia jo d'aquest bloc!! molt be. a vore si ja entre tots tirem a aquest impresentable de l'ajuntament i entra algu o alguna en dos dits de front i amb ganes de treballar per tots per igual. Endavant!

Anònim ha dit...

Que vaja ell i tota la calanya que l'apoya. Que s'emporten amb ells el nou poliesportiu, les ridícules oposicions, i tota l'altra basura que han amollat. Podrien anar escoltats pels dos municipals que tenim i el discurset el podria fer el senyor funcionari tècnic de cultura. Vinga va, quina burla!
Nota d’Algepsers: Aquest comentari ha estat lleugerament modificat: s’han suprimit alguns insults.

Algepsers ha dit...

Anòmim 1: Gràcies per agradar-te. Esperem que vingues moltes vegades i que deixes la teua opinió.

Anòmim 2: Hem estat dutant entre publicar el comentari, modificant-lo un poc o no publicar-lo. Com que és la primera vegada que comentes ací, hem preferit llevar els insults i publicar-lo. Tin en compte que perquè ací alcem més la mà que els de Gent d'Ador, no anem a admetre insults ni descalificacions, entre altres coses perquè no creguem que siga el correcte. Una cosa és dir lo que ú pensa i una altra dir disbarats. Esperem que ho comprengues i si no, el millor que pots fer és fer-te un blog tu i insultar a qui vullgues i com vullgues. Prompte et donaràs compte de què eixe no és el camí adequat.

Salutacions als dos

Anònim ha dit...

El fet de dir-li a una persona del poble que ell no era alcalde per a uns i demanar ara el suport de tots per a anar a eixa xorrada del gran prix mostra la gran incoherència que té eixe personatge anomenat juanvi

Algepsers ha dit...

Buscar-li coherència a l'alcalde és com buscar un gra d'arròs en el desert.

Algepsers ha dit...

Buscar-li coherència a l'alcalde és com buscar un gra d'arròs en el desert.

Anònim ha dit...

M'agrada la idea que porteu. Comentaris nets, però dient les veritats a la cara. Ànim, i a vore si fent tots un poc de força podem amb ell, que s'està posant molt nerviós amb totes aquestes històries dels blogs... encara que no ho parega. ENDAVANT!

Algepsers ha dit...

Gràcies per les teues paraules i ens alegrem de que et pareixca bé esta línia. Esperem que vingues moltes voltes i que col.labores el que pugues comentant i aportant tot allò que saps.

Anònim ha dit...

hola, jo vaig al grand prix pq vullc anar per Ador i no per l'alcalde i em posse trist pensant que per anar ja he de ser marcat per "ser de la calanya del alcalde". Deixem-nos de descalificacions i sigam més elegants que ells i no classifiquem a les persones per anar a un programa (ho senc, però que a mi m'agrada i em fa il.lusió anar) o no anar.
Però en general, tant el blog de gent d'ador com aquest, són dos blogs molt vàlids que ens ajuden a conèixer allò que no està al nostre abast, gràcies.

Algepsers ha dit...

El problema és que pensem que lo del GP es fa perquè a S.M. el què més li agrada és figurar, fer-se famós i eixir en la tele, i es capàs de portar-se tot el poble d'arrere per tal de figurar el més possible. I es que eixa persona té un ego com un cabàs de palmes. Per lo demés ens pareix bé que vages i que t'ho passes molt bé. Clar que sí.