dimecres, 6 d’agost del 2008

FORMIGÓ ARMAT

No sé si abans de passar per ací, haureu visitat el bloc de Gent d'Ador i llegit la darrera entrada que han publicat. En el punt 10 de l'ordre del dia, es diu textualment que: "El Sr. Alcalde agraïx la dedicació del regidor", referint-se, supose, a Valentín.
I tant que li ho pot agrair, perquè en els horaris en què fa els plens, a pocs hi ha pogut acudir. També perquè ha sigut una persona dialogant i respectuosa que s'ha topat amb un mur de formigó armat amb ferro colat que ha rebutjat sistemàticament tot el què ha vingut de fora. De les maneres de Valentín, este senyor havera pogut aprendre més d'una cosa, però tants anys en el tron, li han fet una crosta molt difícil de foradar.
El què no ens aclarix l'escrit de GA, és la pregunta que li fan a l'alcalde de quan s'obrirà al públic el poliesportiu. Com sabeu ací hem fet una enquesta sobre el mateix tema. Suposem que com fa sovint, "respondré per escrit". Així és que a nadal encara tindrem el poliesportiu tancat i romandrem esperant la resposta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És precís patir a cada vegada que entrem en este blog la cara de Sa Majestat?

Anònim ha dit...

Jejeje, i qui si no???

Anònim ha dit...

i qui si no?
Perquè no a un tio bo per a les dones i una tia bona per als homes?