diumenge, 25 de gener del 2009

LA LLISTA NEGRA

Acabe de llegir un comentari al blog de GA que m'ha deixat esbalaïda. És respecte a alguna entrevista que li han fet a Sa Majestat el alcalde-rei d'Ador en alguna emissora de ràdio i que algú ha escoltat i ho comenta reproduint les xifres donades per Sa Majestat, i que no anem a posar en dubte. Ja ho advertirem nosaltres en l'entrada anterior: atenció a les troles que van a dir per intoxicar i tirar per terra tot el què diga l'oposició.
Evidentment, tots aquells que hagen signat alguna al·legació han passat automàticament a la llista negra de Sa Majestat, i més prompte o més tard començaran a patir les conseqüències, o què s'han pensat? Què no sabeu que a Ador encara no s'ha acabat la postguerra i els que manen tenen butlla per fer el que vullguen? Mentre escric açò estic imaginant-me a Sa Majestat amb les caixes d'al·legacions a un costat i la llista del cens municipal a l'altre tatxant tots aquells noms que apareixen signats en les al·legacions. La majoria no l'impressionen, però hi ha alguns que el sorprenen. De seguida, consulta la llista de morts ocorreguts en el poble des de les darreres eleccions on té controlats els que han faltat dels seus, i comprova si encara està dins del marge de guanys. Si és així, no passa res, però si el marge es recurta perillosament haurà de prendre mesures. I es que Sa Majestat, el alcalde-rei, porta el cens més controlat que la llista de la compra.
En el comentari de GA no es diu si va comentar el fons de les al·legacions, però jo estic segura que ni tan sols les ha llegides, per a què, si no sap. Una persona que no sap escriure tampoc sap llegir. El profit el cega i l'impedix veure més enllà de les ulleres. Així anem en este poble, a bacs i rebolcons. Que déu ens agafe confessats, encara que hi ha molts que ni així es salvaran.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc el que ha escrit “Els números de Kuambi”. Tinc les declaracions gravades, no tinc cap inconvenient si algú les vol sentir en passar-les.
A les declaracions diu que està contentíssim de les poques al•legacions que s’han presentat i que ara toca contestar als del poble i que el PGOU va avant. Que hi ha al•legacions que s’hi contradiuen. Que serà la Conselleria d’Urbanisme a València la que ara té que donar el vist i plau.
Molt fort!!! Automàticament ja ha rebutjat totes les al•legacions, ELL!! SA MAJESTAT!!! Es pot ser més prepotent??

Anònim ha dit...

Estimada companya, pense com tu.
Si ens fixem a les últimes eleccions i mirem els resultats per separat de les dues taules, veurem que a la Mesa A és la primera vegada que perd el PP. Lògicament la gent del poble va canviant el seu vot. No li queda altra al Rei del poble que anar donant feina als nouvinguts, d’exemples hi ha uns quants, sols tenim que fixar-nos un poc o anar empadronant a les treballadores de l’escoleta.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
J.B. ha dit...

Benvolgut comentarista. Si fores tan amable de pasar-nos la gravació de l'entrevista, ens plaeria molt així la podriem comentar ací. Ens hem obert una adreça electrònica. Si pogueres convertir l'entrevista a format mp3 i enviar-nos-la t'ho agrairïem.

murteranavesa@gmail.com

Anònim ha dit...

Jo ja sabia que entrava a la llista negra per firmar les al.legacions, però és una cosa que no en lleva la son per la nit. Quan vaig firmar pensava en el futur dels meus fills i no amb el que podia castigar-me, com be heu dit la postguerra ja ha acabat. Es trist que molta gent no haja firmat per eixa raó, a que li tenen por? Quan més prompte ens el llevem de damunt millor...