dimarts, 26 de gener del 2010

OPORTUNITAT PERDUDA

Quina oportunitat desaprofitada! No ens ho podem creure. Resulta que el Ministeri d'Indústria demana voluntaris per a una inversió de 700 milions d'euros, 300 llocs de treball i 6 milions d'euros anuals, i el nostre alcalde-rei no envia la sol·licitud. En què estarà pensant? Pareix que Sa Majestat va perdent facultats. Tants anys segut al tron d'or comencen a passar-li factura. Va perdent agilitat, les neurones se li van atrofiant i la poca imaginació que tenia se li minva com la lluna. Perquè a veure: quina diferència hi ha entre un femer de residus urbans, el qual sí que va enviar la sol·licitud, un femer de residus de la construcció, que pel que pareix, ja estan construint en el polígon industrial, i un femer de residus radioactius? Per què uns sí i l'altre, que és el que més diners dóna, no? S'imagineu la quantitat de coses que podria fer Sa Majestat amb tan fabulosa quantitat de diners? Esmorzars, dinars, berenars, sopars, resopars, reesmorzars... tots els dies i per a tots; una piscina coberta per a cada carrer, què collons per a cada carrer, una per a cada casa! I també un poliesportiu, i també per a cada casa; i un metge per família, i un hospital, tant que sap ell de sanitat (té collons la cosa), i un llar del jubilat per a cada jubilat... quantes coses podria fer! Quina llàstima!


Canviant d'assumpte, a la Safor s'estan fent molts congressos locals del PP per triar els candidats per les properes eleccions locals. A Ador no fa falta fer este congrés. Per a què? Ací, Sa Magestat té el poder absolut i no hi ha cap hereu digne de tan alta gràcia. Aleshores, si la gràcia de Déu que l'ha posat no el lleva, tenim alcalde-rei per a temps.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

el congrés del pp el fa ell dins del seu despatx, ell i "los suyos" però en privat i sense demanar pareixer, com tot el que fa!!!!!

Anònim ha dit...

Una "persona" que no té servell no pot perdre neurones. Però desservellats en aquest poble sembla que hi ha un bon grapat per que després dels desgavells que se li ocorren a sa majestat encara li voten.

Anònim ha dit...

xe Juanvi, no podem confiar en tu, recollons!!!!!!!!!! com pots deixar passar aquesta oportunitat que per a tu hauria significat uns vots mes???????????'