diumenge, 24 d’agost del 2008

DON DE L'OBIQÜITAT

Les festes 2008 han passat a millor vida, i ara ens queden els records de les millors coses que hem fet i a preparar les properes. Els que som moros o festers ens ho hem passat de puta mare, i esperem que la resta del poble s'ho haja passat també molt bé. Però hi ha una persona que s'ho deu haver passat com ningú: eixe no és altre que el nostre amic preferit, l´ínclit Sa Majestat. I es que anares on anares, allí estava ell, com si tinguera el don de l'obiqüitat. Per dalt, per baix, per ací i per allà, en qualsevol lloc on anares, allí estava ell, com no, fent la seua faena, parlant amb tots, pegant-los palmadetes en l'esquena, i en fi, sembrant per arreplegar vots el dia de les eleccions. I es que este home és un professional de la política, viu d'ella, i molt bé pel que es veu, i per tant està sempre al peu del canó defenent el que creu que és seu. Llàstima que haja nascut massa tard, perquè este senyor haguera estat en la seu salsa en els anys 40, després de la guerra. Com haguera disfrutat! Però clar, en democràcia les coses es deuen fer d'una altra forma, quasi tot el contrari de com ho fa Sa Majestat, i el pobre home es creu un incomprengut per tots aquells que no aproven els seus mètodes de govern.
I parlant del don de l'obiqüitat (don que només se li atribuïx a Déu), allí el teníem en la processó del Crist en mig de los dos files, tot just davant del Santíssim i als seus peus. I es que la seua poca humilitat li impedix posar-se a un costat, com tothom. No, ell és Sa Majestat amb aspiracions a Sa Altíssima, i per tant deu anar al mig, com el Crist. La llàstima és que no li hagen fet unes andes per a portar-lo a ell dalt, i que els portadors siguen els de l'oposició. Per falta de ganes seues no serà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com li haveu posat Sa majestat pense que per a les festes del 2009, no tenim que triar reina que siga rei de les festes, i les dames i damos tots els que están al seu voltant xuplant del poble.
Es podria disfressar de Felip V i les dames i damos de la cort d´honor de Felip V.

Algepsers ha dit...

El què li diguem Sa Majestat no ha estat per fotre, sinó perquè este senyor es comporta com a tal. Un home que governa amb mà de ferro, fent i desfent com li dóna la gana amb un poder absolut, igual que Felip V.

Algepsers ha dit...

El què li diguem Sa Majestat no ha estat per fotre, sinó perquè este senyor es comporta com a tal. Un home que governa amb mà de ferro, fent i desfent com li dóna la gana amb un poder absolut, igual que Felip V.