dimecres, 6 de gener del 2010

PISCINA INSOSTENIBLE

Ja estem en el 2010 i encara tenim el poliespotiu, inaugurat a presses i correres l'abril del 2007 (ja fa quasi tres anys), tancat. D'acord que van caure unes pedretes i es van fer unes destrosses (se'n faran més), però ja està tot arreglat, aleshores: per què no podem gaudir encara d'eixes instal·lacions? Doncs molt fàcil: perquè Sa Majestat, que com és sabut, no coneix la vergonya, el reinaugurarà. Quan? Aprofitarà la inauguració de la piscina coberta pel polític de torn (ens juguem una pesseta a que ve Alfonso Rus) i reinauguraran el poliesportiu. Mentres tant, els xiquets a jugar i a barallar-se al frontó.
Seguint el fil d'un comentari que hem llegit al blog de GA, on diuen que Rus va dir que les piscines cobertes en pobles menuts són insostenibles, hem buscat i hem trobat un article en el diari Levante-EMV on es reflecteixen estes declaracions. Quina barra que té tota esta gent!
Feliç any nou per a tots, encara que per a uns, els mateixos, sempre serà més feliç que per a d'altres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aixó no fa falta que ho diga Rus, qualsevol persona amb dos dits de front sap que una piscina coberta a Ador només portarà que la ruina. Tirarem tots els milions invertits al fem, ja que no funcionarà mai be i no es podra mantenir... temps al temps!!!