dissabte, 7 de maig del 2011

CHICHO


Per a qui no ho sàpia, el que està al centre de la fotografia, a la dreta de Sa Majestat, és José Manuel Fernández "Chicho", ex-alcalde rei de Salceda de Caselas. M'ha vingut al cap pensant en els que s'han empadronat darrerament al poble. Recordeu que les passades eleccions es va dir que s'havien empadronat molts gallecs? Aleshores he pensat que ja fa molt de temps que ningú d'Ador va a Salceda. Per què serà? Evidentment, el molt honorable Chicho ja no és alcalde, ara ho és un nacionalista. Per això, perquè els dos alcaldes ja no són del mateix partit, es trenca la germanor entre els dos pobles. Per a ser germans han de tindre la mateixa sang... política, sinó, a fer la mà. Ens hem interessat pel cas i hem indagat un poc per internet per saber què és de Chicho. Per a aquells que no el coneguen, hem de dir que era un tio simpàtic i alegre, que queia bé a tot el món i tot això; mira tu, igual que Sa Majestat: sempre amb el somriure a la boca, tocant esquenetes i bla, bla, bla, molt de bla, bla, bla. Però clar, després de 31 anys al poder, a la gent del seu poble se li van inflar els testicles, i en un bac va anar al carrer. No sé per què, ens dóna a nosaltres que això li va a passar ara a Sa Majestat: després de 24 anys donant pel sac, per fi li arriba el seu Sant Martí particular. Ja ho diu un refrany castellà: "Cuando las barbas de tu vecino veas pelar, pon las tuyas a remojar."

http://www.elpais.com/articulo/Galicia

http://galiciadenuncia.lacoctelera.net
http://www.elpais.com/articulo/Galicia/inmobiliaria

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ho espere i dessitge amb els braços oberts...fòra del poder ja!

Anònim ha dit...

Quanta raó te aquest comentari. Jo crec que haurien de ser ells mateixos els que devien deixar passar a altra gent. Son massa anys al govern i Ador necessita ja un canvi, unes altres persones que facen les coses, ja avorreix! pero que faria Juanvi si no estiguera d'alcalde? ja se li havia acabat el xollo, i per aixo ell, ni en lejia se'n va d'ahi! Antes muero que sensillo!!!!!

Anònim ha dit...

Ja no saps ni que dir.
Que te que vore aixo ara...
Ejercita la teua salut mental i beu coca-cola.

Anònim ha dit...

T e xollo veritat perque si no ja se n'haguera anat? Te que traure un bon rasquit, i si no l'ensenya ara, ja l'ensenyarà.

Anònim ha dit...

El hijo el padre y el espiritu santo
ole!