divendres, 20 de maig del 2011

EL PROGRAMA DE SA MAJESTAT

Senyores i senyors: açò s'acaba. Ha sigut un recorregut llarg, massa llarg, més que res, per la càrrega que hem dut. Però com la vida, també les legislatures tenen un final, i esta està a punt de finar. Però abans de despedir-nos, ens agradaria comentar, per damunt, el programa del PP d'Ador, perquè si l'haveu llegit, de segur que vos ha entrat la rissa.

Comencem per la presentació:
-Al segon rengló ja ens diu que "tenim un compromís amb la democràcia". I no es posa roig. Porta 24 anys manant i encara no sap això el que és. Per a ell és una cosa que només serveix per a aprofitar-se'n. Eixa paraula, quan Sa Majestat la pronuncia, la prostitueix.
-Després parla de que la crisi l'ha provocada el partit socialista. La consigna del PP nacional arriba fins als racons més insospitats. Ens imaginem a Sa Majestat en el miting de Rajoy a València cridant "a Zapatero" quan aquell preguntava qui té la culpa de tot el que està passant.
-Més avant diu: "Només cal aprofitar un dia de bon sol per a passejar pels carrers i camins del terme municipal i reflexionar sobre el que teníem i el que hui tenim." Doncs reflexionem: el que teníem abans, és a dir, abans de que Sa Majestat posara en venda el terme, era una explanada verda, amb bancals ben cuidats, arbres en producció i terres ben conreades. Hui, el que veiem és una caterva de fanecades abandonades, arbres secs i uns herbassars tan grans, que fa por anar pel terme, no siga que de dins d'unes mates ens isca un lleó i ens menge crus, sense pelar. Caldria que hagueren reflexionat ells abans de dir estes barbaritats.
-També diu que a la seua llista "es troben representats tots els sectors socials amb la finalitat de satisfer..." Mirant bé cara per cara els de la llista, no veiem a tots eixos sectors que diuen, ni la meitat. Ara que igual sí que estan, igual eixa rubia de roig, que desconeguem qui és, és el retor que s'ha disfressat per representar el seu sector, l'eclesiàstic.

Passem al programa:
-Vol continuar treballant per que el polígon industrial siga una realitat. Altesa, el polígon ja fa molts anys que és una realitat. El que no és real és que vosté, per la seua incompetència el tinga paralitzat.
-Esta sí que és bona: "crearem la figura del vigilant nocturn..." Ací caben més de huit cents mil milions de qualificatius. A veure si Sa Majestat ja té Alzheimer. A Ador ja teníem servei de vigilància nocturna. I la desenvolupava una persona molt vàlida. Però resulta que Sebastian li va eixir granota i se'l va desllapissar de seguida. Atenció a la tropa: si voleu treballar per a Sa Majestat, haveu de ser dòcils i cregudets, sinó, a fer la mà.
- Una altra que no té desperdici: "realitzarem butlletins d'informació municipal". Toma castaña. Després de 24 anys amagant tot el possible, ara vol informar al poble. Se li haurà aparegut algun sant? O, mes bé, se li haurà aparegut la possibilitat de no guanyar? De totes formes, això de: informació municipal, és molt ample. Ahí cap des d'una excursió per als vells fins a una xerrada sobre la cria de conills. Si ni tan sols fa ban quan hi ha un plenari! Quina cara!
-Lo del Carnet Jove Municipal sona a pitorreig.
-Diuen que "intentaran construir un magatzem municipal..." Què vol dir això de, intentarem?
-Lo de Montecorona no s'ho creuen ni bufats. Si fan tot això, deixem el poble i se n'anem a viure allí.
-Quina llàstima que els xiquets i xiquetes d'ara demanen una pista de skateboard. Els xiquets i xiquetes de fa molts anys demanaven un camp de futbol i encara estan esperant que els el faça.
-Diu que vol continuar netejant camins i barrancs. Espai amb els lleons.
-Diu que busca solucions per a netejar els bancals sense cultius, que cada vegada en són més. Nosaltres li'n donem una: pégue-los foc. O millor, programe un safari pel terme per a caça major.
-Assessorament tècnic per als llauradors. Quins? On estan? A Ador queden llauradors? Rara avis.
-Després s'ufana de que més de 750 persones de la comarca venen a prendre el bany a Ador, a gaudir d'una piscina que ens ha costat un renyó i que a veure com la paguem els veïns d'Ador. Així es fa, Majestat: no estem a la Mancomunitat de la Safor, però som tan solidaris que, per quatre pessetes, els donem bany a tots. Olé.
-Diu que el poliesportiu val més de 550.000 €, això són quasi cent milions de pessetes. Sincerament, no ens ho creguem. No ens creguem que allí haja colgat tots eixos diners.
-Grand Prix? Això ara a què ve? Propaganda barata.

I arribem a la reflexió final.
En primer lloc ens convida a que ens fem una pregunta: ¿Per què les administracions públiques han invertit tants diners en Ador? ¿No ho sap? Nosaltres li contestem ben a gust: les administracions inverteixen diners en Ador perquè a Ador viuen persones que paguen els seus impostos. Aleshores, si el municipi on viuen els contribuents acomplixen les condicions exigides per les administracions, no tenen més collons que invertir en les necessitats del poble.
¡Xe burros, que digueu! No és per això, és per Sa Majestat, que és molt insistent i perquè a València manen els d'ell, si manaren uns altres, per molt insistent que fóra, no li donarien ni un duro. Mecachis.

En fi, lo dit: per a pixar-se de rissa.

Després de tant de temps escrivint en esta pàgina, només hem intentat una cosa: desenmascarar a este individu. És un llop amb pell de borrego. Des d'un principi ho deixàrem clar. Si després de tot este treball li hem obert els ulls a una persona, només a una, i diumenge canvia el seu vot i no vota a Sa Majestat, ens donem més que satisfets.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

actualitza el blog.. ha de canviar la foto i posar la nova foto de sa majestat Joan I el conqueridor per 4 anys i al contenedor...

Anònim ha dit...

HEM AGUANTAT AL REI ABSOLUTISTA 24 ANYS, EN EL SEGLE XXI

Anònim ha dit...

Està molt bé aquest comentari

Anònim ha dit...

Està molt bé aquest escrit