divendres, 22 d’octubre del 2010

ES FA SABER...

Fa una estona, he passat per davant de la Casa dels joves i m'ha cridat l'atenció que estiguera oberta, doncs les llums de la sala de dalt estaven enceses. Jo sé que allí van les xiquetes a assajar els balls, però el que hui hi havia no eren les xiquetes que normalment van a ballar. Dissimuladament he preguntat i m'han informat que el que passa és que s'està celebrant un aniversari.
Ací teníem entés que eixe local encara estava tancat, a l'espera, clar està, de que s'aproximen més les eleccions municipals, i així, Sa Majestat, poder-lo reinaugurar i intentar arrimar-se els vots dels més joves. Però ja veiem que no.
Aleshores:

"Es fa saber a tot el poble, que tots els que desitgen celebrar un aniversari, ho podran fer a la Casa dels Joves sense pagar res. Per a fer-ho, hauran de demanar permís a l'Ajuntament. Això sí, el menjar i la beguda va a càrrec del sol·licitant."

P.d. Si jo anara a demanar el local, me'l cedirien?

1 comentari:

Anònim ha dit...

No n'hi ha prou carrers nous als PAI que vol obrir pel terme, que és precís canviar-li el nom a una de les places més emblemàtiques d'Ador?