dimecres, 27 d’octubre del 2010

FILL PREDILECTE

Enllaçant amb l’entrada anterior, i parlant de bans, este migdia he escoltat el que han fet hui. Primer han començat informant de que qui vullga vacunar-se..., bé. Després han anunciat que qui vullga flors per a Tot Sants..., açò, Óscar, al final, que és un anunci privat. I per acabar, que el dissabte faran una cavalcada de Halloween; personalment pensem que açò sobra, que americanades ja en tenim prou, però si la xicalla ho demana i les papallones de Sa Majestat tenen voluntat (per què sempre són les mateixes i no deixen entrar a més gent?), doncs que ho facen i que es divertixquen.

I ja està? Doncs sí. Demà hi ha Ple Ordinari i no s’anuncia pels altaveus? Doncs clar, com sempre. I això que la temàtica del ple pot interessar a molts dels seus votants, doncs la majoria van a missa i tot això. Però ell, erre que erre, a la seua: ell és Sa Majestat, Juanvi I l’Empastrador, i fa el que li dóna la gana. Aleshores nosaltres pensem: a veure si per compte de voler fer Fill Predilecte al Fraret, vol declarar-se ell, Fill Predilecte (per falta de ganes no serà, té l’ego tan gran que es mereix açò i més). Si no és així, ací encetem una enquesta per veure si la gent està d’acord en declarar a Sa Majestat, Juanvi I l’Empastrador, Fill Predilecte de Sa Casa, el poble d’Ador, on fa i desfà per on li rota sense demanar explicacions a ningú. A la dreta obrim una enquesta per que voteu si esteu d’acord.

I com sempre, el plenari serà a les 11.30 del matí, quan la gent no hi pot acudir, què vol amagar? I tot açò passa, no perquè ell ho vullga així, que també, sinó perquè els seus votants i els que el recolzen per darrere, li ho permeten. Des de fora està clar que no hi ha res a fer, no amb esta oposició, que encara que fan el que poden, denunciant-ho tots els plenaris, no és suficient i pensem que podrien fer més; no, això només es pot arreglar des de dins, des del PP d’Ador o dels seus votants. Són ells els que li han de dir: ja està bé Juanvi, o canvies o te’n vas a fer la mà. Però per desgràcia (l’experiència, després de 23 anys, ens diu que no), pareix que tot ho troben bé i que tot funciona de putamare. Doncs si ho volen així, que sàpiguen que ells també seran responsables, el dia que ixca tot el que ahí deu hi haure, i que estiguen segurs que algun dia eixirà, de tots els desgavells fets durant estos llargs anys.