dimarts, 2 de setembre del 2008

CAMP DE FUTBOL

Este migdia han fet un ban que deia: que tots els xiquets que vullguen jugar a futbol, que passen a apuntar-se al camp de PALMA per a jugar amb el C. F. Palma. És clar, ja que ací per desgràcia, no tenim camp de futbol, i això que Sa Majestat ho ha portat, que recordem, almenys dues vegades en el seu programa electoral en anteriors eleccions (dues vegades que, en acostar-se les eleccions següents, ha dit, com sempre, que s'ha acomplit tot el programa electoral). A més, l'esport és l'activitat esportiva que més practiquen els nostres xiquets; a dos xiquets avorrits els dones un baló i ja tenim solucionat el problema. Però pareix que Sa Majestat i el seu govern no se n'han adonat i ara volen que juguen al pàdel (que tant va posar de moda el seu admirat Aznar), i al tenis, i al bàsquet, jocs que ací no s'han jugat pràcticament en la vida, i a més, apenes si en juguen dos. Si abans d'haver fet el poliesportiu, hagueren preguntat a la xicalla del poble què és el que volien per a jugar, em jugue mig fetge a què hagueren dit: un camp de futbol!
Sembla molt trist que els nostres xiquets se n’hagen d'anar a Palma a jugar a futbol. I ara ens preguntem: tindran plaça assegurada o hauran d'esperar a que ne sobren després dels palmissons? (que seria lo lògic, ja que el camp és seu).
Per cert, Sa Majestat en una entrevista feta a la revista "Gente de la Safor", entrevista que comentarem amb més calma, diu que el poliesportiu s'inaugurarà este mes de setembre. Ara mare, després d'estar tot l'estiu tancat, justament quan més temps té la gent per fer esport, ens el vol obrir en setembre. I es que este home pensa molt en la gent del poble: per a què voler suar tant en la calor de l'estiu? Millor anar a la piscina a caçar granotes, que en lo bruta que està l'aigua, no seria gens d'estranyar que quant menys, aparegueren cullerots.
(Voleu vore com quan vinga ú amb corbata a inaugurar el poliesportiu, també reinaugura el museu?)

9 comentaris:

Anònim ha dit...

ACCIONA ÉS UNA EMPRESA ESCLAVISTA...

Anònim ha dit...

Fa uns dies ens van comunicar que hiavien places de mestres per treballar en la guarderia. Han comencat les clases i la meua sorpresa es que estan les mateixes mestres, que ha pasat? no sa presentat ningu mes? que raro.

Algepsers ha dit...

I sent Ador açò, i manant qui mana, de què t'extranyes?

Anònim ha dit...

completament d´acord amb l´article. Quina vergoña que els nostres xiquets tinguen que anar a Palma a jugar a futbol. I si per el cami entropesen i es doblen el turmell?? I no veges la gasolina que gastariem anant tots els dies a Palma, per no parlar de la contaminació que provocariem entre tots. No sobreviuria el nostre mig ambient.
Per mi que tomben l´esglesia i que facen alli el camp de futbol.

J.B. ha dit...

No és cap vergonya que els xiquets d'Ador vagen a Palma a jugar a futbol, faltava menys. El que sí que és vergonyós és que se'ns haja promés dues vegades un camp de futbol i que encara no el tinguem, és més, conforme estan els PAIs és possible que el tinguem mai.
En quant a la idea de tombar la església per fer un camp, ens sembla un poc menuda, pot ser si afegirem el solar de ta casa en tindriem prou.

Anònim ha dit...

En el meu solar no hi ha prou. Tindriem que parlar en ta mare pa que posara el seu.

Algepsers ha dit...

Per parlar que no siga.

jr ha dit...

Hola recordeu que ara teniu un forum per parlar de les coses del vostre poble i que s'assabente més gent

www.forogandia.com

Anònim ha dit...

UN BLOG INTERESSANT PER A ANYADIR AL LLISTAT:
http://www.masersador08.blogspot.com/

La nova filà del poble!