dissabte, 13 de setembre del 2008

SOM IMBÈCILS?

Ara resulta que la raó per la qual no s'obri el nou poliesportiu és: Que no hi ha aigua! Però no diuen que tenim prou aigua per als cinc PAIs que van a fer-se? A veure si va a tindre raó la Confederació Hidrogràfica quan paralitza el PAI del Pinaret per falta d'aigua. I si no tenim prou aigua ni per a les dutxes del poliesportiu, què passarà amb els PAIs?
Quina llàstima no haver-ho sabut abans, quan es va inundar, s'haguera pogut fer un dipòsit i haver guardat l'aigua, així ara ja estaria obert.
Jo no sé si es pensen que som imbècils o que la mamem de canto. Pràcticament fa un any que això està acabat, llevant la ¿desgràcia? de la pedra, com a mínim fa mig any que ja s'haguera pogut entrar a jugar, i per què no ho podem fer? Perquè no hi ha aigua. Per a pixar-se de la rissa. Aleshores, segons ens conten en el seu blog, quan GA pregunta en el ple per què no s'obri el poliesportiu, Sa Majestat diu que contestarà per escrit? Haguera sigut molt més fàcil dir que perquè no hi ha aigua. I mira tu que és difícil tirar una tuberia des d'el poble fins allí dalt. És més difícil empalmar un cable des de la xarxa elèctrica general a la càbila de Sa Majestat, pel morro (almenys hagueren pogut tindre la delicadesa de llevar-lo després de festes), que pujar una tuberia d'aigua potable al poliesportiu.
Però lo dit, es pensen que som imbècils i per això ens prenen el pèl com volen. I nosaltres ens el deixem prendre perquè ací ningú fa res. A veure si van a tindre raó.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens mes rao que un sant. 100% d'acord, aço es de risa.

Anònim ha dit...

Al blog de sa magestat algú diu que no es pot fer a les hortes perque ni ha molta pendent.
Si no estic equivocat a prop del sementeri la familia te uns bancals.
Podria fer una espropiacio forsosa com ha fet en la casa de la plaça del raval per ampliarla i fer alli el camp de futbol.
Les espropiacions son barates, si no que meu diguen a mi que el gas m'ha destrosat un camp i em paga 4 euros.

J.B. ha dit...

El problema que tenim en el cementeri és que allí també va un PAI, i es que estem envoltats d'ells.

Anònim ha dit...

Hola, voldria denunciar que el jovent del nostre poble (prou serril per el que vec) ha obert d'alguna forma el poliesportiu nou i va tothom a jugar (menuts i no tan menuts). Crec que si està tancat serà per algun motiu (per molt que ens fastidie i a mi la primera)i que si aquesta gentola ho ha trencat i juga, són uns vandals i uns inconscients. M'agradaria que els denunciaren pq: 1er lloc, pot passar alguna cosa ja que no està vigilat (per no parlar de la "pedreta") i 2on, és injust per a la resta de gent honrada del poble que estem esperant a que el poliesportiu siga obert (encara que no estigam d'acord ni en el lloc ni en les formes). Quan anirem ja estarà tot usat (per no parlar del que m'han dit dels graffittis). NO ES POT FER ALGUNA COSA PER A QUE ESTA GENTOLA NO VAJA I FAÇA EL SERRIL??
Crec que deuriem possar tothom el crit al cel i no deixar-los fer "el que els eix de la ...)

Gràcies!