dissabte, 27 de setembre del 2008

L'ORDRE LÒGIC

Poc a poc les coses van col.locant-se en el seu lloc, van establint-se en el seu ordre lògic. Resulta que tenim un poliesportiu, anava a dir infrautilitzat, però no és eixa la paraula exacta, més bé, inutilitzat, perquè, quan no per açò, per allò, tot són excuses per no obrir-lo. I diguem excuses, perquè la raó vertadera per la qual està tancat em pense que no la sap ni Sa Majestat. Possiblement estiga tancat, ja, per inèrcia.
Però, com diem, les coses van arreglant-se com déu mana. I es que no se li pot posar un pastís de xocolat a un xiquet davant i dir-li que ni el taste, i tindre el xiquet hores i hores davant del pastís, salivant, caient-li la bava i marejant-se de veure el pastís, de sentir la seua olor penetrant, i ell no poder fer res més que mirar-lo, perquè això és impossible, i l'ordre lògic i natural de les coses ens diu que el xiquet acabarà, com a mínim, pegant-li una dità al pastís i xuclant-se el dit, per no dir pegant-li un mos directament o estacant el cap dins.
Ací el pastís és el poliesportiu, un pastís que fa molt de temps que està damunt la taula, i molts xiquets pegant-li voltes a veure qui és el primer que li tira mà. I sempre hi ha un que mira a dreta i esquerra, i no veu a cap adult, i li pega el primer mos; i quan encara no se l'ha engolit, ja estan tots mossegant-lo.
És un goig veure a tota la xicalla gaudint de les instal.lacions, que per això estan fetes. A fer la mà les inauguracions, les excuses i les bovades dels adults, dels de l'Ajuntament. Cadascú al seu lloc, i el dels xiquets és el poliesportiu. I "cuidadín" que li passe alguna cosa a algú, perquè el responsable, o millor dit, l'irresponsable és l'Ajuntament.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Referent al últim comentari de Orengos, i sense vindre al compte:
Jo pensava, pobra la gent que ha anat al Grand Prix, les matinades, els esforços, faltar a la feina i perdre el jornal... i despres els diners han estat benèfics " que en pareix molt be" i no ho han celebrat tots els concursants junts... un soparet!!! mitja festeta!!! Però ara va i resulta, que alguns concursants guanyen feines en l'ajuntament com a xurros, sense donar dret a que entren altres persones... que jo sapia ja en van dos!
Jo m'alegre per eixes persones perquè són del poble i les conec, en definitiva m'alegre, però posa en clara evidència al Excm. Ajuntament d'Ador que sols beneficia als PePeros. S'enrrecordeu de les places de l'escoleta? Perquè no va entrar ningú del poble a treballar a l'escoleta? Tal volta, els qui es van presentar eren de l'oposició?
Treballadors de la piscina, PePeros. Treballadors del Balcó de la Safor, PePeros o forasters. Treballadors de carrers del poble, PePeros. Netejadores centre de salud, PePeres. Treballadores de l'escoleta PePeres o forasteres.
Be està, be!

Amb aquest comentari no he volgut menyspreciar a ningú, que quede clar. Però personalment opine que tota la gent d'Ador deuria de tindre els mateixos drets per a treballar per al poble, tots paguem els nostres impostos...
Una última cosa, als que componen l'Ajuntament d'Ador els diria que tinguen un poc més de respete a la gent que no els vota, recordeu que vau perdre per molts pocs vots i aixó vol dir que el 49%del poble no vos vota.

J.B. ha dit...

No estic del tot d'acord amb tu: per exemple deus recordar que el guarda va ser expulsat de l'Ajuntament d'Ador per questions personals entre ell i Sa Majestat, i com Sa Majestat no podia permetre que un súbdit li diguera quatre veritats, el va tirar fora. Aleshores pense que eixa família degué deixar de votar a Juanvi, fins que li va arribar l'oportunitat a una filla d'entrar a treballar. Com Sa Majestat és tan pilla com una rabosa, al col.locar a Mª José, va arreplegar molts vots, que eixa família és llarga. El mateix ha passat amb altres treballadors del poble, que eren significativament contraris al PP, però que ell, com una formigueta ha anat situant-los estratègicament per arreplegar els seus vots
Sa Majestat, abans de gitar-se a dormir, tots els dies fa reconte del vots que té, a l'igual que molta gent resa el Parenostre.

Anònim ha dit...

Eixa és la ventaja que té el PP sobre l´oposició, desgraciadament, la llista del PP a l´ajuntament està composada per persones que arrastren molts vots no per que valguen, sinò per qüestions de família, ja que parlem de famílies molt llargues...Per cert quines són les noves dos incorporacions de l´ajuntament?

Algepsers ha dit...

No tenim ni idea.

Anònim ha dit...

No hi he parlat de dos noves incorporacions a l'Ajuntamnet, sino dos feines per a l'Ajuntament. Al blog de "Navesa a la Murtera" ho diu Orengos que ja hi ha nou encarregat per al nou poliesportiu...

Algepsers ha dit...

No ens estranya en absolut. Però anem a esperar que es confirme per dir-ne alguna cosa.