diumenge, 21 de setembre del 2008

VÍDEO, RESIDÈNCIA I OLIVES

No voldríem deixar passar per alt un detall que ens va cridar poderosament l'atenció. El dia dels fanalets de meló en la setmana cultural, es va fer un sopar de sobaquet al frontó, i mentre es sopava, per la pantalla es va projectar un vídeo del poble, suposem que seria per motiu del Gran Prix, perquè el xiquet que va representar el poble en el programa era el protagonista d'eixe vídeo. En el reportatge es van traure imatges representatives d'Ador, de la vida quotidiana, dels seus carrers i edificis més emblemàtics, i d'entre ells hi havia un que ens va deixar bocabadats: les primeres imatges, cosa molt significativa perquè se suposa que és la part que més es veu, es van dedicar a traure des de tots els angles possibles la residència "Balcó de la Safor", i de segur que proporcionalment, va ser lo més projectat de tot. Que nosaltres sapiem, este edifici està dedicat a un negoci privat i no és de propietat municipal, a no ser que algú tinga moltes influències i per art de "birlibirloque" haja aprofitat la conjuntura per fer propaganda "subliminar" pagada per tots; també podria ser que el vídeo en qüestió estiguera promocionat per la residència, però en eixe cas, o bé al principi o bé al final, hauria d'haver aparegut un rètol anunciant-ho, cosa que no va aparéixer. I no sent així, ens preguntem per què no van eixir imatges de Ca Pauet, de la fàbrica d'escaioles o de marbres, per exemple. Si com a activitat econòmica només ix la residència de mil i una maneres, no podem més que pensar malament, que el dit ja ho diu: pensa mal i encertaràs.
Açò ho diguem de memòria, doncs ja ha passat algun temps, pot ser ens enganyem, però el dia de la final del Gran Prix, que és el dia 22, i si ix bon dia suposem que ho faran al frontó, estem segurs que tornaran a posar el vídeo en qüestió i podrem comprovar si estem equivocats o no.
Per cert, quina poca vergonya "el vi i salmorra a càrrec de l'Ajuntament". És possible que molts no pogueren veure la propaganda de la residència perquè estarien buscant les olives "a càrrec de l'Ajuntament". Amb el que paguem de contribució, ja es podria estirar un poc més l'Ajuntament i fer una cosa més decent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Algepsers ha dit...

Sí, es clar que ens han copiat des de'l principi, i com tu dius, demostra que tenen poca imaginació.
Lamentem no publicar el teu comentari però no podem admetre insults. Esperem que ho comprengues.
De totes formes, continua llegint-nos i colaborant.