divendres, 27 de juny del 2008

EL GRAN ADOR HA COMENÇAT

L'ampliació del poble pel nord-est ha començat. Ja tenim un PAI més en marxa, i ja en van dos, i en queden tres o quatre més. D'ací a poc de temps ens convertirem en la capital de la Safor. Ja veureu com fins i tot absorbim a Palma convertint-la en un barri d'Ador, com Beniopa de Gandia.
Açò és progrés per al poble? Així viurem millor els veïns d'ací? Els propietaris de les terres, en la crisis que acabem d'encetar, podran fer front a la urbanització salvatge, o, no tindran més remei que malvendre les seues propietats per no poder fer front als pagaments?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Progressar, el que es diu progressar, no es perjudicial per a cap població. Ara bé, una cosa és progressar i una altra ben diferent és especular amb les terres. És clar que el poble ha de créixer, sí, però d'una manera raonable que sostinga aquell terme que tant els agrada utilitzar als polítics últimament: desenvolupament sostenible.
Desenvolupament sostenible podria consistir en fer un PAI i no 3 o 4. Desenvolupament sostenible seria edificar tenint en compte que la densitat de població no fóra massa gran en una zona, és a dir, no construir quaranta mil conilleres que ens farà aquest senyor en molts pocs metres quadrats. Desenvolupament sostenible és construir respectant el medi ambient (només heu de veure com s'ha quedat la muntanya del Collao). En fi a Ador més que desenvolupament sostenible hi ha destrucció abusiva.
I jo em pregunte... On aniran al metge les persones que hi viuran en aquestes vivendes? Evidentment a la única consulta del poble. On aniran a parar les aigües residuals? Com abastirem d'energia aquestes vivendes? Soportarà Ador un increment de població tan bestial?
El senyor Juanvi, com a mandamàs de l'Àrea Dotze Sanitària Valenciana que pensa fer davant la primera pregunta? I davant les altres? Ens convertirem en la nova Marbella o Estepona?
I els seus fans, que opinen de tot açò? Cabota i avant com sempre!, de parar-se a reflexionar ni una, ni mitja, ni cap. Quan el poble estiga fet una merda ja vorem, ja... Això sí, tots al Grand Prix i a fer-li el somriure al maromo. DE-PRI-MENT!

Algepsers ha dit...

No es pot dir millor. Gràcies.