divendres, 13 de juny del 2008

OPOSICIÓ

Gustavo de Arístegui, diputat i eminent dirigent del PP, encara que no se sap per quan de temps més, doncs en este període precongressual s'ha manifestat públicament en contra de Rajoy, encara que hui, vist que no ha collat cap candidatura contrària al mateix, ha baixat el to de les seves manifestacions, perquè ja ho va dir Alfonso Guerra: "qui es meneja no ix en la foto"; ha dit en una entrevista: "sense oposició no hi ha democràcia". Evidentment ell feia referència a la importància, o més encara, a la necessitat d'existència del PP en el Parlament espanyol per fer front al partit en el poder.
Extrapolant eixes manifestacions al nostre àmbit local, ens podem plantejar una sèrie de qüestions:
- ¿Hi ha a Ador oposició? En cas afirmatiu estem en una vertadera democràcia; en cas negatiu, segons el diputat popular, a Ador no hi ha democràcia.
- ¿Què fa l'oposició a Ador? En el seu bloc ens presenten més informació municipal que mai de la vida ha tingut la gent d'este poble. Però pareix ser que açò no és prou.
-¿Què fa l'Ajuntament amb l'oposició, o, millor dit, què li deixa fer l'Ajuntament a l'oposició? Pel que podem llegir al bloc de Gent d'Ador, estos són ningunejats per l'equip de govern, com si no existiren.
Aleshores, si a Ador no existix l'oposició...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Parlant clar i de pressa a Ador no hi ha democracia i allò més trist, pareix ser que la cosa no porta camí de canviar. Si hi haguera democràcia, l'oposició tindria un lloc per a les seues reunions, a la qual cosa es va negar rotundament Sa Majestat l'alcalde d'Ador. No els podrien deixar una habitació al museu que hi ha junt a la plaça recentment inaugurada? Clar que no, a l'oposició ni aigua. Exemples com aquest en tenim a muntó al nostre poble, per tant podem afirmar convençudament que el poble on vivim s'assembla més a un estat feudal que a una vertadera democràcia. És trist però real.
Continuant amb declaracions fetes per gent del PP, l'antic cap de premsa de Jose Maria Aznar afirmà, per desprestigiar el lideratge de Rajoy que "el PP no necesita ningún presidente, lo que necesita es un lider". És clar un lider carismàtic que atraga les masses més ignorants (perdoneu l'ofensa), portant a aquestes a la "cabuderia ideològica" més tancada i entretenint l'oposició amb temes per a trivials, mentre ell fa tot el que li dóna la gana sense que ningú li puga dir res.
Vos sona?