diumenge, 29 de juny del 2008

EL CONSERGE, LA SELECCIÓ I EL GRAN PRIX

Pareix ser que en la selecció del nou conserge de l'escola hi ha una certa polèmica. I no és de estranyar quan no es fan bé les coses. Siguent una cosa tan delicada, per què no lloguen a un seleccionador de personal, que professional i independentment faça la tria? (què no se'n recorden del que passà en l'escoleta, segons ens contà Gent d'Ador?)
Però no, té què ser gent que no té ni puta idea de la selecció de personal, qui haja de triar entre vàries persones; atenent a quins criteris, mèrits i capacitats?
I es que la cosa és clara: per a les escoles velles un de Palma que ho té més prop; per a les noves un d'Ador. I ens pareix bé, que conste, però el treball professional sempre estarà millor fet i evitarà suspicàcies.

Una altra cosa: per què el partit de la selecció espanyola no es fa en el frontó per a que puguem gaudir tots del partit? Serà per què demà, S. M. s’ha d’alçar de bon matí per anar-se’n al Gran Prix ? I als què no anem que mos donen? Clar, com què la majoria dels que van són dels d’ell. A això se li diu mirar per tots igual.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Un consell, no gasteu paraules malsonants en els vostres escrits, no ens posem al nivell dels del blog contrari i demostrem que tenim més classe, cultura i saber fer que ells.

Algepsers ha dit...

Ací evitem el gastar eixe tipus de paraules. Gràcies.

Anònim ha dit...

La cosa és ben clara: Si es llogara un professional independent que realitzara la selecció no ho faria el senyor alcalde ni cap dels seus sequaços, i això no seria gens bo per a l'ego tan descomunal que té aquest. Les personalitats narcicistes es caracteritzen per un patró general de grandiositat (en la imaginació o en el comportament), una necessitat d'admiració i una falta d'empatia completa per la resta de la gent, sobretot si no són "dels seus". D'aquestes característiques, malauradament, el nostre alcalde en compleix moltes. Ara penseu si una persona tan interpersonalment explotadora (treu profit dels altres per aconseguir les seues propies metes) pot nomenar neutralment un professional per a un càrrec determinat. La resposta és, evidentment, no.
Respecte a la pantalla gegant, esta se la reserva per al Grand Prix, que això si que és d'interés general. Jo li proposaria que la posara al nou piscipoliesportiu, ja que és l'única manera raonable que veig perquè vaja gent. També quedaria molt bé a la renovada muntanya del Collao a vore si així es tapava un poc el forat que li ha fet, però això ja és un altre cantar...

Anònim ha dit...

Eviteu gastar-les i digueu "ni puta idea"?eixe tipus de coses poden ser usades com arma contra vosaltres, qui diu paraules malsonants es refereix a TOTES

Algepsers ha dit...

Veig que conéixes bé la personalita de S. M. Has fet un perfil psicològic molt encertat.

Tampoc anem a agarrar-nos-la amb paper de fumar.

Anònim ha dit...

Ei, i perquè no s'alegreu de que els vostres veïns guanyaren i de la manera que ho van fer en el Grand Prix? Mireu, jo vaig votar a Gent d'Ador però en les últimes actuacions i crítiques a la gent que només anem a un programa per passar-ho be i sense cap coacció, esteu quedant un poc mal.

Vinga, no deixeu que S.M. ixca amb la seva de dividir -si més no- al nostre poble.

gràcies

Anònim ha dit...

Que ha pasat en la selecció del conserge?

Algepsers ha dit...

Ací no diguem que no ens alegrem de que guanye Ador, nosaltres sempre recolzarem als del poble. Ací el que critiquem és el bany de multituts que s'arrea S. M..


NPI