dilluns, 23 de juny del 2008

EL PRESIDENT SANITARI

En este país, el món de la política està ple de xiquiliquatres i politiquets mediocres i ignorants, que han arribat ahí per la seua ambició personal i per tindre bons padrins, on els objectius de la ciutadania estan inversament proporcional als seus personals.
Ho vinc a dir açò perquè acabe de sentir en Ràdio Gandia SER, una notícia relacionada amb l'anelat hospital comarcal. Resulta que el president de l'Àrea Dotze Sanitària Valenciana , i jure que no ho sabia fins ara (el que dóna a entendre la fiabilitat d'este blog), és l'ínclit Juan Vicente Estruch. De pasta de moniato m'he quedat quan ho he sentit. Doncs bé, resulta que S.M. El President Sanitari acusa el què no s'acceleren les obres del nou hospital a l'Ajuntament de Gandia per no tindre a punt una sèrie d'informes i llicències, etc.; en poques paraules, per la falta de diligència burocràtica del consistori gandienc. A més a més l'acusen des dels sindicats, de la manca de contactes i reunions per a tractar assumptes molt importants adients a la sanitat comarcal. S. M. El President Sanitari ha fet el que sol fer ací, i a lo que ens té tan acostumats, a tirar balons fora, però d'autocrítica res. Mai, i dic MAI, he sentit a este home fer autocrítica de tot allò que fa; autolloances mil, però autocrítica mai.
Fernando Mut, un altre xiquilicinc, li tira a rinxo soca d'orella, qui ho havia de dir fa un any només, dient-li que tots els papers estan en la Conselleria de Sanitat i que hauria d'estar millor informat.
Una altra cosa que diuen en la notícia és que després de set anys, S.M. El President Sanitari, es presenta a la reelecció. I es que este tipus de persones, sinó estan ahí no saben fer altra cosa. Evidentment ell no està ahí pels seus mèrits acadèmics o professionals, sinó per la seua afiliació política i supose que per ser alcalde.
Supose que en eixe "treball" tindrà un sou just per a la faena que farà, que supose que en serà molta, i desitge que la faça molt bé. El problema és la diferència que pot hi haure entre el desig i la realitat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi sempre m´havíen dit que per qüestions polítiques Juanvi estava en lo de les aigües (confederacions hidrogràfiques i eixes coses...)però de repent em diuen que està en sanitat, com es això, és metge i no ho sabem...que sort tenen alguns, uns els heu donen tot regalat i altres s´ho tenen que treballar durant ays deixant-se la pell i algo més. I així hi han alguns casos en el poble que veus gent incompetent i estñupida que tenen feines per la qual la gent mataria i damunt regalades i enxufats (sobretot enxufades), i altres dixent-se l´ànima per tindre algo semblant. Podria contar alguns rumors sobre això però ho deixarem correr per falta de proves concloents...

Anònim ha dit...

Molt bé, però que molt bé. Això demostra com es fan les coses en aquest país i especialment a la Comunitat Valenciana. Qui té padrins el bategen. Juanvi no en tenia, però se'ls ha guanyat a pols. Quines nocions té aquesta persona per ser president de l'àrea dotze sanitària valenciana?
En l'hospital també entrarà gent a treballar com ho fan a l'ajuntament d'Ador? A base de favors i compravenda de vots? No us estranye que el fill o la filla de tal o qual que han estudiat medicina o coses relacionades acaben treballant en aquest per art de màgia. I si no són metges, a agranar els corredors! Temps al temps, ja voreu.

Algepsers ha dit...

Sí, jo també pensava que S.M. estava en lo de les aigües, i porta 7 anys en lo de la sanitat! Quines coses. I saps que portava dos anys sense convocar al ple de la comissió? En dos anys pot ser que no hi haguera cap assumpte important?
Quan tornes a náixer, fes-te polític, només en que el vaja la meitat de bé que a S.M. prou.