diumenge, 8 de juny del 2008

POC ORIGINALS

No sabem si alegrar-nos o no de que haja aparegut un bloc que recolza al PP del poble i en especial a la figura de Sa Majestat l'Alcalde, en realitat ens té absolutament igual. El que sí que ens toca els testos és el nom que li han posat: De Navesa a la Murtera. Si en tot són igual de poc originals va a ser molt avorrit el llegir-los. Estarem a l'expectativa.
Per si algú encara no s'ha assabentat d'esta novetat "editorial" li deixem l'enllaç, perquè els pobres tenen moltes poques visites encara.

http://navesalamurtera.blogspot.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És clar que han posat un nom tan semblant al vostre perquè saben que així apareixerà als buscadors quan algú busque el de vosaltres i que inclús molta gent entre per equivocació.
El que em sembla arrel d'haver llegit el pèssim comentari és que té tota la pinta de ser un blog creat per ells mateixos i per a ells mateixos fruit de la gelosia que pateixen de vore que la gent del poble s'està assabentant de totes les bestieses que estan fent al front del govern municipal. Penseu realment que la majoria dels seus votants tenen edat ara per entrar en internet? Però si no saben ni el que és un ordinador!
El meu consell és que no li feu ni cas. Tot per a ells.

Algepsers ha dit...

Clar que no fem cas. El que ens extranyava era que no ho hagueren fet abans per contrarrestar les denúncies de GA.

Anònim ha dit...

Vec certa poreta no? Va que uns incultes com nosaltres, el peperos, no som res perillosos. Tenim 3 anyets per a seguir discutint. ànim i segur que a les properes eleccions la poltrona que tant desitjeu es vostra.

Algepsers ha dit...

Ningú diu que els del PP siguen uns incultes. I sí, per desgràcia tenim tres anys per discutir, esperem que sigues un bon discutidor.