dijous, 2 d’octubre del 2008

A PASTAR FANG

Per fi els de Navesa s'han dignat a escriure una cosa per ells sols. Però com no podia ser d'una altra manera, es queden a mitges, perquè d'entre d'altres no diuen:
-Que la darrera vegada que es va reunir el consell consultiu de l'Àrea 12 va ser el mes de juny passat, quan en els estatuts diu que es deuen reunir a cada dos mesos. Evidentement qui convoca les reunions és el president.
-Que abans de la reunió de juny, l'anterior fou més d'un any arrere, quan segons els estatuts, bla, bla, bla...
Com ha aconseguit els vots per a eixir reelegit president no ho sabem, però només s'ha d'aplicar l'experiència ací al poble i traslladar-la al si d'eixe consell per adonar-nos-en. Promeses no en faltaran ni per avorrir a la burra, dinarets tampoc. Però tot això ens té igual, allà ells. El que ens importa és el nostre poble.
Imagineu-vos que en les properes eleccions el PP perdera la Generalitat i Sa Majestat perdera l'alcaldia. Algú vol dir-me on aniria a parar Sa Majestat? N'estem segurs que molts pensareu que deu tindre molts contactes i moltes influències, i no ho dubtem, la seua agenda deu valdre un imperi. Però nosaltres ens preguntem, què sap fer Sa Majestat? Vosaltres l'haveu sentit parlar? I haveu llegit les respostes a les preguntes que fa en el blog de GA? Però si ni tan sols sap escriure a màquina, ho fa amb dos ditets i mirant les tecles. On pot anar a parar? Qui llogaria a una persona així? I per a fer què?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vull recordar un comentari que apareix al bloc de NAVESA ,diu : crec que la llum de la residència-Balcó de la safor- té alguna cosa a veure amb el poliesportiu .
Jo també he sentit dir que l´objectiu pricipal no era eixa infrastructura, el que els urgia era portar la llum d´, alta tensió a la residència .
¿ Serà per aixó que està tan mal fet ¿

Anònim ha dit...

¿On pot anar aparar?.¿Per a fer que?.A pastar fang i picar pedra.
Fen-se ell i els seus lleials súbdits un mausoleu en la muntanya que ha desfet(collao).