dijous, 30 d’octubre del 2008

RESPONSABLES

Fa un ratet he escoltat un ban pels altaveus del poble. Quan he sentit la música em pensava que anaven a anunciar el ple que segons ens informa GA es cel.lebrarà hui a les onze i mitja. "No pot ser, pensava mentre escoltava la musiqueta, és possible que per fi Sa Majestat haja deixat de banda l'Absolutisme i s'haja convertit a la vertadera fe del Democraticisme?" Però il.lús de mi, el que anunciaven no era la cel.lebració del ple per a que tot aquell del poble que estiguera disponible, és a dir, que no estiguera treballant com déu mana a estes hores, i volguera, poguera acudir-hi; no, no era això el que s'anunciava, sinó que en la plaça es venen flors per a Tots Sants.
Açò només és un exemple de la manera de governar totalitària, despòtica i perque em passa pels collons que té Sa Majestat de governar. Però açò no pot fer-ho ell sol, necessita de gent que li balle l'aigua i que li recolze tots estos desgavells.
I jo em pregunte: com gent com Conejero, Antonio Juan, Rosa Carmen, Juan i més, a qui se'ls suposa dos dits de front, o com a mínim un, estan al costat d'un personatge com este? Per què el PP d'Ador, que no és només Sa Majestat, no diu ja n'hi ha prou de fer el ganso i li apreten les rosques per a que es respecten els drets democràtics del poble?
Sinó ho fan, a tots els considerarem igual de responsables.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ESta clar, tots són iguals que ell,
baix la capa de la democràcia es servixen per a conseguir els seus interessos privats i no miren pels interessos de cada una de les persones del poble. Què t´estranya? . No ha passat al llarg de tota la historia? Tots els que han exercit el poder absolut, no han tingut sempre seguidors?. Però tots acaben malament i la historia sempre fa justicia.