dimarts, 14 d’octubre del 2008

POLIESPORTIU MAL FET

Després d'estes darreres pluges ja tenim de nou el poliesportiu inutilitzable. Per què? Doncs perquè està mal fet i en mal lloc. En les pistes de tenis hi ha més d'un pam d'aigua i fang, i en les pistes de padle, l'aigua brolla per damunt de l'herba artificial. Quan ho van fer, tant constava fer uns desaigües? Per què ningú va pensar en fer uns desaigües en una obra que diuen que val 600.000 €? Mira que costava poc tirar uns tubs per baix terra al barranc, però no, allí embassadeta per a criar cullerots.
Una altra cosa. Parlant de lo malament que està fet eixe poliesportiu, haveu vist com estan fetes les pistes de tenis? Estan una a continuació de l'altra. És a dir, que si hi han dues parelles de persones jugant al tenis, una en cada pista, contínuament estaran molestant-se perquè les pilotes passaran d'una pista a l'altra sense parar. En l'ample que hi ha, també hagueren pogut posar una tela metàl.lica entre mig.

No sé si haureu llegit el darrer comentari publicat en el nostre benvolgut blog veí. Un deu per al comentarista, quina llàstima que no ho haja fet ací, perquè li l'haguérem publicat en primera pàgina. Per favor llegiu-lo perquè no té cap desperdici.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no enteneu gens al nostre benvolgut Faraó, ja que l'obra faraónica te una finalitat multiple, per una banda es una pista de tenis padel o lo que siga un alta pista de basquet, cuan plou una picina y com no, cuan plou hi ha una pista de alpinisme amb les penyes que cauen de la montanya. jajaja

Anònim ha dit...

I la piscina coberta? On està? Encara que és millor que no la acabe... perquè una piscina coberta per a un poble tant xicotet és insostenible. Majestat posa els peus a terra!