dissabte, 25 d’octubre del 2008

MIRA TU PER ON

La vida pega moltes voltes i de vegades arriba al mateix lloc d'on ha començat. Venim a dir açò pel que hem observat darrerament. Com la majoria sabreu, ja fa temps, un component de GA va rebre de part d'un exregidor del PP del poble una bona batussa per haver-lo anomenat en el blog de GA, o millor dit, per haver consentit que se l'anomenara en dit lloc; fins i tot conten que li va pegar una hòsita a la porta de la malícia que tenia. La veritat és que va fer efecte, perquè a partir d'eixe dia, el blog de GA ja no va ser el mateix. Si no recordem mal, i no ho fem doncs nosaltres férem algun d'eixos comentaris, els comentaris que anomenaven a esta persona (i que desaparegueren de la nit al dia) parlaven del poliesportiu, de que si l'havia dissenyat esta persona, de que si ell era el responsable de que s'haguera fet ahí... Doncs bé, com déiem, resulta que este home va molts dies a veure com els xiquets entren pel forat que han fet a la valla, com juguen en les pistes, fins i tot va el seu fill, i també el de l'alcalde (faltava més, són xiquets independentment de qui siguen els seus pares), i anem a dir més, també ell ha entrat a jugar. Però el que més ens crida l'atenció és la cara de satisfacció que se li posa contemplant la, podem dir, la seua obra? Aleshores, a quin sant va vindre tota la moguda amb un representant legítim de GA si tot allò era de veres? I si no, que li ho pregunten al regidor del PP, aleshores d'esports, que ha dimitit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anem per parts: eixe ex concejal no li va fer això al de GA per esmentar-lo sinò per consentir que es digueren certes coses sense les proves pertinents (cosa en la que tenia raó desgraciadament)

Però eixa persona mai va negar que va dissenyar el poliesportiu, però ell es lleva la responsabilitat de haver-lo arquitecturat, ell diu que lo únic que va dissenyar va ser la selecció i disposició de les pistes.

Però no és de rebut que ell jugue en algo que no està inaugurat, si algun familiar de algun opositor a Juanvi ho fera, sel menjaríen viu

Algepsers ha dit...

No són eixes les raons que tenim, perquè el mateix Juanjo, pocs dies després de que passara allò em va dir a mi personalment, i ho recorde perfectament, que Conejero li va negar per activa i per passiva que ell haguera tingut res a veure en el poliesportiu.
És una llàstima que els comentaris que es feren en el seu dia, els hagen borrat del blog de GA, perquè sinó ara comprovariem que tenien raó.
Però això ara és el de menys, la qüestió és que estem acabant octubre, al oliesportiu es pot practicar el piragüisme, i continua tancat. Però no va dir Sa Majestat que l'obriria en setembre? A veure si és en setembre de l'any 2010, abans de les properes eleccions municipals, com sol fer sempre.