diumenge, 19 d’octubre del 2008

PATRIMONI

A conseqüència de la inauguració del museuet etnològic, Sa Majestat s'ompli la boca parlant del nostre ric patrimoni i de la importància de la conservació d'este. Però no només ho diu ara, per exemple, en el programa electoral del PP del 2003 diu: "Sense dubte un dels objectius bàsics en programes electorals anteriors i en el presenprograma ha estat, es i serà la adecuació i reabilitació del patrimoni històric-artístic del nostre municipi" (copiat literalment) (En eixe programa portava entre d'altres promeses les següents: modernització del reg tradicional a rec per degoteig (per a pixar i no degotejar); construcció de la casa de la cultura; ampliació de la Plaça Major; ampliació de les instal.lacions esportives; carretera d'Ador a Villalonga (com si fóra competència municipal, quina manera de manipular); i una cosa que ens crida poderosament l'atenció: en l'apartat realitats, apareix una fotografia de la residència de la tercera edat Balcó de la Safor amb una inversió de 4.207.084.73€ -700.000.000 pts. com si fóra de gestió municipal i l'haguera feta Sa Majestat amb pic i pala, ¿no déiem nosaltres en una entrada passada que açò de la residència no fa molt bona olor?)
Posats ja dins d'eixe programa, també diuen: "Sens dubte anem avançant i continuarem avançant en educació, cultura i en la recuperació del nostre patrimoni històric: -finalitzarem la casa de la cultura (com si ja estiguera començada en aquella època, i ja veieu en quina data estem).
També diu: Donarem a conéixer la nostra meravellosa població per a que siga visitada per gent d'altres comunitats i altres països. potenciarem les visites, tant individuals com de grups, així com donarem a conéixer les possibilitats turístiques que podem ofertar.
No sabeu quantes possibilitats ens donen estes paraules. Però ho deixarem per a una altra entrada, perquè si no, es farà massa llarg.