dilluns, 6 d’octubre del 2008

UNA ENTREVISTA A SA MAJESTAT

En una entrevista que va concedir Sa Majestat a la revista Gente de la Safor per motiu de les festes patronals en agost, diu textualment:
"Y en septiembre queremos inaugurar la nueva zona polideportiva municipal, en el antiguo campo de fútbol, con dos pistas de tenis, dos de padle, una de baloncesto, una de voley y un minigolf para niños. Será junto a la nueva guardería infantil, que la Consellería de Educación nos ha homologado.
La Diputación de Vanlencia nos ha prometido ayudas en el marco del programa de minimización de riesgos geológicos para proteger con telas metálicas y evitar nuevos desprendimientos en la montaña junto al polideportivo".
Consideracions a lo dit per Sa Majestat:
1- Estem a sis d'octubre, és a dir, que ja s'ha acabat setembre, i el poliesportiu encara no s'ha inaugurat, ¿però no estava ja inaugurat?.
2-Segons es desprén del que diu ací, el motiu pel qual encara està tancat no és la falta d'aigua, sinó el risc geològic que caiga una pedra. Una valla metàl.lica, difícilment podrà parar una penya igual a la que va caure temps arrere, fins i tot més menuda.
3-La muntanya no està junta al poliesportiu, el poliesportiu està en la mateixa muntanya, origen de tots els mals.
El periodista després li diu:
-"Ador cada día està más bonito..."
A lo què Sa Majestat respon:
-"Procuramos que esté bonito. Los que nos visitan es una satisfacción ver cómo nos felicitan porque somos un pueblo limpio, cada vez más arreglado..." Que li ho diguen a qui ha escrit el darrer escrit de GA.
Pregunta del periodista:
-"¿Qué pasa con el repetidor de televisión?"
Resposta:
-"... Vamos a realizar cuanto antes las obras para ver si en el mes de septiembre ya se puede ver la TDT en Ador, porque queremos que sea todo legal y que sea la propia empresa que da las frecuencias la que se encargue de llevar adelante el proyecto."
Supose que ja sabeu en quina data estem. Per favor que algú ens indique cap a on hem de dirigir l'antena de televisió per veure la TDT en condicions, que ja va sent hora. (Ací podeu llegir tota l'entrevista)
També hi ha un xicotet reportatge sobre el Grand Prix on el reporter diu:
"Se hicieron bandos y la gente acudió a reunirse con los responsables de la empresa "Europroducciones", que hicieron los cástings de selección de los jugadores. Según Estruch "la acogida fue muy grande pese a quien le pese", porque hubo cosas raras en contra para que no se presentaran diciendo que era un concurso de analfabetos".
Es referia a nosaltres, evidentment, que no a GA com s'ha llegit en el blog veí i s'ha comentat per ahí, ells pobres ja tenen prou en lo seu. A demés, ací mai s'ha dit que els que anaven al Gran Prix foren uns analfabets, això pot ser ho siga ell, ací férem campanya en contra perquè açò ell ho utilitza i ho utilitzarà per promocionar-se personalment, que ja ens coneixem el percal. Però és molt fàcil tergiversar les paraules, tant com dir que ara nosaltres li hem dit analfabet, quan és clar que no és així.
Ací també parlen del museet.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Este Juanvi no té remei, la crítica que vau fer vosaltres i GA va ser molt digna, però el colmo va ser: perquè s´anuncia lo del concurs per band i no les sessions dels plenaris?Que tenen a dir això els de navesa?Segur que diuen que com no va ningú no val la pena que s´anuncien no?Dons cal dir que si els feren a hores decents la gent aniria com anava abans i els actes oficials i PUBLICS segons la llei s´han d´anunciar.

En eixa entrevista es demostra el que val la paraula de sa majestat,i les seues promeses...per cert que gran capacitat d´oratòria!!!

PD:per als del TDT encareu-lo a Palma o Potríes jo ho vaig fer i es veu sense problema

Anònim ha dit...

Si que està Ador ben neta i bònica, si! Estava llegint a les provincies que s'espera la gota freda per a estos dies, i a Sueca encara estan els tragaaigues dels carrers per a netejar depres del que es va passar a setembre... pues be Ador no es queda arrere en eixe sentit, el de davant de ma casa no pot tindre més merda. Que sa majestat rece per que no passe una riuada així, o si no en tornarà la contribució de 10 anys enrrere de la denúncia que li posaré. Igual que no pot estar més brut ja del que està el passeig de l'Edo i això que sempre està ple de xiquets... i més i més i més.

Anònim ha dit...

Vaig llegir eixa entrevista i asusta la quantitat de PAI'S que hi ha previts per al poble, si es múltiplica la població per 3, com ens aclarirem a la consulta del metge? com cabran els xiquets a l'escola? "si ara ja no caben".

J.B. ha dit...

Lo dels plenaris no té nom. Però qui no vol que se sàpia alguna cosa, ja sap el que té que fer: no dir-ho, és a dir, quans menys ho sàpien millor.

Igual ara va i cau una altra pedreta al poliesportiu i estem un altre any sense poder-hi acudir.

Ací cabem tots no patiu, encara que siga a muntons.